kylian mbappe Cristiano Ronaldo Lionel Messi nationala frantei qatar 2022 CM 2022

„Mbappe e ca Ronaldo și Messi”. Secundul lui Didier Deschamps, declarație în forță

Franța se va duela cu Anglia în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar.

Vali Andronescu
Data publicarii: Marti 06 Decembrie 2022, 17:33
Data actualizarii: Marti 06 Decembrie 2022, 17:31
Din articol

Secundul selecționerului Didier Deschamps, Guy Stephan, a vorbit la superlativ despre Kylian Mbappe, francezul care are deja cinci goluri și două pase decisive în patru apariții la acest Mondial.

Stephan l-a asemănat pe Mbappe cu Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, evidențiind faptul că starul lui Paris Saint-Germain are chiar mai multe reușite decât cei doi.


„Kylian Mbappe a înscris deja nouă goluri la Campionatul Mondial și nu e nici măcar 24. E un fotbalist foarte mare, asemenea lui Ronaldo și Messi, iar ei nici măcar nu au marcat atâtea. 

E o elită, din afară planetei cu abilități sale și cum își exprimă creativitatea atât de bine pe teren. Îi place să se miște de-a lungul gazonului cu o tehnică incredibilă. Arată asta în fiecare meci”, a spus secundul lui Didier Deschamps, potrivit GOAL.

Mondialul din Qatar

Olanda - SUA (3-1), Argentina - Australia (2-1), Japonia - Croația (1-1 / 1-3 d.l.d.), Brazilia - Coreea de Sud (4-1), Anglia - Senegal (3-0), Franța - Polonia (4-1), Maroc - Spania și Portugalia - Elveția sunt meciurile de la CM 2022 din optimi.

Olanda, Anglia, Argentina, Franța, Japonia, Maroc, Brazilia și Portugalia sunt naționalele care au reușit să se califice în optimile de finală ale Mondialului de pe prima poziție.

Qatar este prima națională care găzduiește un Campionat Mondial și pierde toate meciurile din grupă. Qatarezii au strâns un golaveraj de -6, marcând un singur gol.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!