Richarlison Brazilia Campionatul Mondial Campionatul Mondial Qatar 2022 Ronaldo Luís Nazário de Lima CM 2022

VIDEO Richarlison l-a convins și pe marele Ronaldo să danseze! Imaginile bucuriei, după Brazilia - Coreea de Sud 4-1

Richarlison l-a învățat pe Ronaldo „Dansul Porumbelului”, după victoria contra Coreei de Sud, 4-1, din optimile Campionatului Mondial.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Decembrie 2022, 16:45
Data actualizarii: Marti 06 Decembrie 2022, 16:45

Brazilia a „demolat-o” pe Coreea de Sud, 4-1, în optimile Campionatului Mondial. Sudamericarii au marcat prin Vinicius (22 ani), Neymar (30 ani), Richarlison (25 ani) și Lucas Paqueta (25 ani) și și-au asigurat locul în sferturile competiției, unde o vor întâlni pe Croația, pe 9 decembrie, de la 17:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro

Brazilienii au avut un mod inedit de a sărbători cele 4 goluri înscrise contra Coreei de Sud și au dansat la fiecare reușită. Sărbătoarea a continuat și după ce partida s-a terminat. Richarlison a stat de vorbă cu Ronaldo Luis Nazario de Lima (46 ani) și chiar l-a învățat pe dublul câștigător lal Campionatului Mondial „Dansul Porumbelului”. 

Roy Keane i-a criticat pe brazilieni pentru dansul de la Campionatul Mondial 

Roy Keane (51 ani) nu a fost impresionat de dansul brazilienilor. Mai mult, fostul căpitan al lui Manchester United consideră că gestul făcut de elevii lui Tite la fiecare gol este o lipsă de respect pentru adversari. 

„Nu-mi vine să cred la ce văd! Nu am văzut niciodată atât de mult dans. Parcă m-aș uita la 'Dansez pentru tine'. Cred că e lipsă de respect să dansezi așa după fiecare gol.

Înțeleg primul moment, dar nu mereu… E o lipsă de respect. Chiar și selecționerul lor s-a implicat!? Nu îmi place ce văd!”, a tunat Roy Keane, potrivit mirror.co.uk.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!