Lionel Messi qatar 2022 Sergio Aguero CM 2022

Motivul pentru care Messi l-a 'certat' pe Aguero: „Leo s-a enervat și mi-a spus să mă opresc” Ce s-a întâmplat între cei doi

Sergio Aguero a povestit un episod genial între el și Lionel Messi după ce Argentina a câștigat Cupa Mondială (vs Franța, 3-3, 4-2 d.l.d.).

Vali Andronescu
Data publicarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 11:26
Data actualizarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 11:25

Sergio Aguero a fost prezent la finala Campionatului Mondial și a avut ocazia să stea alături de foștii săi colegi și să sărbătorească mult râvnita victorie la un turneu de o asemenea anvergură.

Messi & Co. au adus Cupa Mondială la Buenos Aires după o absență de 36 de ani, iar asta a bucurat milioane de argentinieni, dar și fani ai fotbalului și susținători ai starului de la Paris Saint-Germain.

Motivul pentru care Messi l-a 'certat' pe Aguero: „Leo s-a enervat și mi-a spus să mă opresc” Ce s-a întâmplat între cei doi

Sergio Aguero a relatat momentul în care se amețise mai mult decât era cazul de la băutură și a evidențiat faptul că Lionel Messi i-a spus să se oprească din asta.

„Am băut mult și nici nu mâncasem, ăsta e motivul pentru care m-a lovit așa. Eram campioni mondiali! Dacă se întâmpla ceva cu mine, eram acolo în Qatar. Într-un anumit punct, Leo s-a enervat și mi-a spus să mă opresc. Cum te poți opri? Suntem campioni mondiali! Am fost atât de fericit, cred că inima mea era împăcată. Și, pentru că eram fericit, alcoolul m-a lovit dublu”, a spus Sergio Aguero, citat de TyC Sports.

Argentina - Franța 3-3 (4-2 d.l.d.)

Argentina a început fantastic finala Campionatului Mondial din Qatar. Lionel Messi a deschis scorul din penalty (minutul 23), iar Di Maria a majorat diferența (minutul 36). Sud-americanii au controlat excepțional partida, până în minutul 80.

Francezii au beneficiat de o lovitură de pedeapsă, iar Kylian Mbappe a redus din diferență. Un singur minut mai târziu, starul lui Paris Saint-Germain a restabilit egalitatea și a trimis meciul în prelungiri.

Lionel Messi a readus-o pe Argentina pe culmile victoriei în minutul 108, dar același Kylian Mbappe a restabilit egalitatea și a ajutat „Cocoșul galic” să ajungă la loteria penalty-urilor.

Acolo, sud-americanii s-au impus catastrofal. 4-2 s-a terminat, după ce Martinez a parat lovitura lui Kingsley Coman, iar Tchouameni a trimis mult pe lângă poartă.

Argentina a devenit, astfel, campioana mondială la turneul final, ediția 2022, din Qatar! 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!