Frenkie de Jong Campionatul Mondial de Fotbal Campionatul Mondial Qatar 2022 Lionel Messi CM 2022

Răspunsul genial al lui Frenkie de Jong când a fost întrebat cum îl va opri pe Lionel Messi. Reacția olandezului e de milioane

Olanda - Argentina este al doilea sfert de finală de la Campionatul Mondial de fotbal, partida urmând să se joace vineri, de la ora 21:00.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 06 Decembrie 2022, 16:49
Data actualizarii: Marti 06 Decembrie 2022, 17:03

Frankie de Jong a fost coleg la FC Barcelona cu Lionel Messi, iar fotbalistul olandez are o părere foarte bună despre viitorul său adversar. 

Înaintea confruntării cu Argentina, Frenkie de Jong a oferit o serie de declarații despre meciul din sferturile de finală, făcând referire și la câștigătorul a șapte Baloane de Aur. 

"Ei bine, îl cunosc, dar nu știu cum poate fi oprit. A făcut diferența timp de 15 ani, nu există vreo variantă în care să fie oprit. De obicei face diferența și în timpul antrenamentelor. Trebuie să-l oprim împreună, ca echipă. Nu ne-am dat vreun mesaj și nici nu plănuiesc, ne vom întâlni vineri", a răspuns de Jong când a fost întrebat despre Lionel Messi. 

Carlo Ancelotti, impresionat de evoluțiile lui Lionel Messi

Tehnicianul de la Real Madrid a făcut o scurtă analiză a confruntărilor care au avut loc până acum la Campionatul Mondial, evidențiind forma bună pe care a arătat-o Lionel Messi.

"Campionatul Mondial a ajuns în fazele eliminatorii, poate cele mai interesante. Argentinienii și-au revenit după pasul greșit cu Arabia Saudită, iar Messi joacă la cel mai înalt nivel. Tinerii Alvarez și Fernandez oferă energie și entuziasm echipei.

Nu văd să apară surprize. Pe o parte sunt Brazilia și Argentina ca cele mai puternice echipei. Iar pe cealaltă se află Franța, Portugalia, Anglia și Spania. Să vedem cine va ajunge în semifinale. Continuați să vă bucurați de acest Campionat Mondial!", a scris Carlo Ancelotti pe contul de Instagram. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!