Campionatul Mondial din Qatar cm 2022 online Cupa Mondiala unde se poate vedea cm din qatar unde se poate vedea online cupa mondiala CM 2022

Unde se poate vedea Campionatul Mondial din Qatar în afară de TV

CM de fotbal a debutat duminică în Doha, cu o ceremonie de deschidere impresionantă din care a făcut parte și Morgan Freeman, dar și cu o partidă în care selecționata gazdă, Qatar, a fost învinsă, scor 0-2, de Ecuador. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Noiembrie 2022, 14:20
Data actualizarii: Luni 21 Noiembrie 2022, 14:14

Meciul a contat pentru Grupa A a primului Mondial care se desfășoară toamnă - iarnă. 

Unde se poate vedea Campionatul Mondial din Qatar în afară de TV

În România, drepturile TV și digital aparțin Televiziunii Române, care a trimis în Qatar o echipă formată din mai mulți jurnaliști. TVR va transmiste partidele de la Cupa Mondială și într-un spațiu special amenajat, în București, la Târgul de Crăciun din Piața Constituției (s-a deschis duminică, 20 noiembrie și se va închide pe 27 decembrie).

Cum în ultimul timp pasionații de fotbal au o înclinație tot mai accentuată către online și dispozitivele mobile pentru a urmări programele preferate, acest eveniment e disponibil și pe mai multe platforme digitale. 

Pe web, pe siteul TVR Plus.ro (cu mențiunea că la meciul de deschidere mai mulți utilizatori s-au plâns pe rețelele de socializare că pagina nu se încărca). Din păcate aplicația iOS și Android nu mai este disponibilă. 

Aplicația abonaților Vodafone intitulată Vodafone TV, poate fi downloadată de pe platformele IOS și Android, unde canalul TVR este disponibil 

Aplicația abonaților RCS-RDS, numită Digi Online - poate fi downloadată de pe platformele IOS și Android, unde canalul TVR HD este disponbil 

Din păcate, abonații Orange au avut o surpriză.

Orange TV GO, aplicația abonaților Orange, unde canalul TVR este disponibil pentru vizualizare live, este o altă platformă pe care pasionații de fotbal pot vedea evenimente sportive. 

Dar, în momentul în care meciul de deschidere Qatar - Ecuador a început, duminică seara, pe platformă a apărut mesajul potrivit căruia "nu există drepturile online" (vezi mai jos captura). 

Pe siteul Sport.ro puteți vedea tot ce se întâmplă la CM din Qatar, zi de zi, în materialele actualizate constant. 

Modifică setările cookies