GALERIE FOTO Morgan Freeman, în rolul principal la festivitatea de deschidere a Cupei Mondiale din Qatar

Morgan Freeman CM 2022 Cupa Mondiala festivitatea de deschidere CM 2022
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Noiembrie 2022, 17:18
Data actualizarii: Duminica 20 Noiembrie 2022, 17:36

CM de fotbal din Qatar e transmis în fiecare zi, LIVE BLOG pe www.sport.ro. 

Festivitatea de deschidere a Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar a conținut și un moment în care protagonist a fost un star al cinematografiei mondialie. 

Morgan Freeman, aplaudat de 60.000 de spectatori

Legendarul actor Morgan Freeman a fost surpriza organizatorilor la ceremonia de deschidere care a început în fața a 60.000 de spectatori, cu o oră și jumătate înainte de partida de debut a competiției, Qatar - Ecuador, din Grupa A. 

Starul din Închisoarea Îngerilor sau Invictus a ținut un discurs despre "emoțiile care leagă întreaga lume" și a fost aplaudat la scenă deschisă. Actorul american în vârstă de 85 de ani a recitat din Coran și a fost înconjurat de blițurile fotoreporterilor aflați pe stadionul Al Bayt, construit special pentru Cupa Mondială. 

Freeman a câștigat un premiu al Academiei pentru cel mai bun rol secundar în filmul lui Clint Eastwood, “Million Dollar Baby,” pentru care a mai primit și un premiu Screen Actors Guild (SAG) și o nominalizare la Globul de Aur. Filmul a marcat cea de-a doua sa colaborare cu regizorul Clint Eastwood, după rolul lui Freeman din filmul “Unforgiven,” premiat cu Oscar la categoria cel mai bun film.

  • Impozanta arenă Al Bayt are 60.000 de locuri și a fost inaugurată anul trecut. 
  • 847 milioane de euro a costat stadionul Al Bayt, pe care a avut loc ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial din Qatar 
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!