GALERIE FOTO Imagini spectaculoase cu iubitele și soțiile jucătorilor Angliei. Au fost surprinse cu numeroase valize pentru plecarea spre Qatar

Cupa Mondiala Qatar 2022 iubite de fotbalisti Nationala Angliei CM 2022
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Noiembrie 2022, 11:38
Data actualizarii: Luni 21 Noiembrie 2022, 11:47

Meciul dintre Anglia și Iran, la Campionatul Mondial din Qatar, va avea loc luni, 21 noiembrie, iar jucătorii na Angliei au niște aliați de nădejde, soțiile și iubitele, care le vor fi alături pe toată perioada turneului.

Se pare că jucătorii echipei "The Three Lions" nu au plecat singuri spre Qatar, ci și-au luat soțiile, iubitele și copiii pentru a le fi alături în această perioada. Înarmate cu o tonă de valize, partenerele jucătorilor Angliei au plecat la drum optimiste, cu gândul că vor avea o ședere lungă în statul arab.

În grupul de soții și iubite de fotbaliști s-au numărat Megan, soția portarului Jordan Pickford, Annie, soția lui Kyle Walker, Fern, soția fundașului Harry Maguire, Charlotte Trippier, care este căsătorită cu fundașul dreapta Kieran, și Sasha Attwood, iubita extremei Jack Grealish. Îmbrăcate în haine lejere, femeile s-au prezentat la aeroport cu peste 50 de valize, s-au îmbrățișat și au vorbit cu optimism despre șansele Angliei de a căștiga cupa.

Odată ajunse în Qâtar, acestea vor fi cazate pe vasul de croazieră MSC World Europa, supranumit "palatul plutitor", al cărui valoare este estimată la 1 miliard de lire sterline.

Nava a acostat în portul din Doha Port, capitala Qatarului, pentru a oferi cazare suplimentară fanilor din întreaga lume. În mod normal, prețul unei șederi de nouă zile este de 2,435 lire sterline.

Norocoșii cazați la bordul navei de lux vor putea frecventa saloanele de înfrumusețare, buticurile, cele 14 jacuzzi cu vedere la ocean, un mall și chiar un ring de patinaj.

Sursă foto: The Mirror, Instagram

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!