Emmanuel Macron Campionatul Mondial Qatar 2022 Franta optimi campionatul mondial CM 2022

Toată Franța se pricepe la fotbal! Pronosticul lui Emmanuel Macron, pentru optimile de finală, s-a adeverit în totalitate

Franța s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar, după ce a trecut de Polonia, scor 3-1.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 04 Decembrie 2022, 20:30
Data actualizarii: Duminica 04 Decembrie 2022, 20:35

Golurile reprezentativei franceze au fost înscrise de Olivier Giroud, în minutul 44, şi de Kylian Mbappe, în minutele 74 şi 90+1. 

Reușita Poloniei a fost a lui Robert Lewandowski dintr-o lovitură de pedeapsă executată de două ori. Polonezul a tras slab prima oară şi Lloris a apărat, dar portarul francez nu a avut un picior pe linia porţii şi, la reluare, starul de la FC Barcelona a înscris. 

Pronosticul lui Emmanuel Marcon s-a adeverit

Preşedintele Emmanuel Macron a nimerit scorul la meciul Franţa - Polonia din optimile de finală şi a nimerit şi marcatorii. Înaintea meciului de duminică, acesta a spus că Franţa va câştiga, scor 3-1, şi că vor înscrie Lewnadowski, Giroud şi Mbappe.

Şi aşa a fost: Franţa a marcat prin Olivier Giroud, de două ori prin Kylian Mbappe, iar Polonia a punctat prin Robert Lewandowski.

Într-un interviu acordat Le Parisien, şeful statului francez era oprimist duminică dimineaţă. "Cred că vom câştiga cu 3-1. Lewandowski va marca, la fel ca Mbappé sau poate Giroud, care vrea să intre în istorie. Am foarte mult respect pentru Didier Deschamps, experienţa lui. Media de vârstă a acestui colectiv este foarte tânără şi, în acelaşi timp, trebuie să fie unsprezece jucători care au o stea pe care ei înşişi au brodat-o (n.r - referire la titlul modial de acum patru ani)", a mai spus Emmanuel Macron.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!