GALERIE FOTO Grabă sau a crezut nu-l vede nimeni? Kounde l-a făcut pe arbitrul meciului Franța - Polonia să oprească jocul. Motivul 

Jules Kounde Franta - Polonia CM 2022
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Decembrie 2022, 17:53
Data actualizarii: Duminica 04 Decembrie 2022, 18:06

Franța - Polonia, al treilea meci din optimile de finală ale Cupei Mondiale, a conținut și un moment inedit.

Jules Kounde, componentul Franței, a intrat în teren cu două lănțișoare talisman, în jurul gâtului. Grabă sau nu, fotbalistul lui Didier Deschamps a reușit să evolueze mai bine de jumătate de repriză cu accesoriile interzise până să-l observe unul dintre oficialii brizăzii de arbitraj. 

La momentul în care a vrut să execute un aut, fotbalistul de la FC Barcelona a fost oprit de centralul partidei, iar unul dintre membrii staff-ului Franței i-a scos tacticos cele două lănțișoare. 

Conform regulii 4 din regulamentul IFAB „jucătorii nu trebuie să poarte echipamente sau obiecte periculoase. Toate tipurile de accesorii de bijuterii sunt interzise”.

Selecţionata Franţei, campioana mondială en titre, conduce echipa Poloniei cu scorul de 1-0, la pauza meciului care are loc duminică, pe Al Thumama Stadium din Doha, în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

Olivier Giroud (44) a marcat din pasa lui Kylian Mbappe, devenind cel mai bun marcator din istoria naţionalei Franţei, cu 52 de goluri, unul mai mult decât Thierry Henry.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!