CM 2022

Lionel Messi spune pas naționalei Argentinei. Ce decizie a luat cu 11 luni înaintea Mondialului din Qatar

Lionel Messi s-a transferat în vară la PSG, fiind una dintre cele mai mari surprize din istoria recentă a fotbalului internațional.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 18:47
Data actualizarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 19:04

Una dintre condițiile puse de starul argentinian pentru a semna contractul cu formația de pe Parc des Princes a fost aceea de a avea libertate să participe la orice meci al naționalei, indiferent de programul celor de la PSG. 

Dacă în primele luni de după transfer, Lionel Messi a răspuns afirmativ la fiecare convocare, începutul lui 2022 vine cu o schimbare de strategie.

Înțelegere între PSG și oficialii argentinieni

Presa din Argentina, citată de L'Equipe, a dezvăluit că oficialii celor de la PSG și cei de la naționala Argentinei au ajuns la o înțelegere pentru următoarele meciuri din preliminariile pentru Mondialul din Qatar.

Lionel Messi nu va participa la partidele de la finalul lui ianuarie, cu Chile și Columbia, ținând cont de faptul că reprezentativa lui Scaloni este deja calificată la turneul final.  

Și starul argentinian a fost de acord cu această decizie, ținând cont că încă se recuperează după infecția cu COVID-19, iar zborurile până în America de Sud i-ar fi încurcat programul, mai ales în această perioadă.

Modifică setările cookies