Fotbal extern

Messi își pregătește „fortăreața”! Casa de milioane de euro în care va locui după retragere

Lionel Messi se pregătește de retragerea din fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 09:32
Data actualizarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 09:38

Ajuns la 34 de ani, argentinianul mai are contract cu PSG până în iunie 2023, cu posibilitatea de prelungire pentru încă un sezon, însă deja pare cu gândul la retragere.

Presa din Argentina scrie că starul lui PSG ar fi cumpărat pământ într-una dintre cele mai exclusiviste zone ale orașului Rosario, unde intenționează să construiască o vilă de lux, unde va locui alături de familie.

  • Lionel Messi

Argentinienii susțin că Antonela Roccuzzo este cea care se ocupă de planurile vilei. Nu mai puțin de 4 milioane de dolari va investi Lionel Messi în vila sa din Kentucky Country Club, un cartier select din Fuenes (suburbie a oraşului Rosario).

„Fortăreaţa”, așa cum poreclesc argentinienii viitoarea casa a lui Messi, va avea 25 de camere, iar starul argentinian va locui aici alături păriții săi, dar și ai Antonelei.

Casa va dispune de o sală de cinema, dar și de una de jocuri video. Messi va avea la dispoziție un garaj unde va putea parca până la 15 mașini.

Argentinianul a dat ordin ca în jurul casei să fie plantați pomi uriași, pentru a avea parte de intimitate în propria curte.

Messi, salariu uriaș la PSG

Messi încasează un salariu anual de 41 de nilioane de euro. Argentinianul a primit și un bonus uriș la semnătură, în valoare de 40 de milioane de uro.

Lionel Messi s-a despărţit după mai bine de două decenii de FC Barcelona, club la care a sosit la vârsta de 13 ani şi alături de care a cucerit 35 de trofee pe parcursul carierei sale. El a înscris în total 672 de goluri în 778 de meciuri disputate în toate competiţiile alături de echipa catalană.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies