Fotbal extern

Messi și Lewandowski nu mai sunt favoriți la Balonul de Aur 2022! Cine este principalul candidat anunțat de o casă de pariuri

Balonul de Aur este cel mai râvnit trofeu la nivel individual, astfel că toți marii fotbaliști visează să îl câștige.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 08:35
Data actualizarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 08:35

Nici nu s-a încheiat bine gala Balonul de Aur 2021, că au apărut deja cotele și pronosticurile pentru ediția din 2022. La o lună și jumătate de când Lionel Messi a câștigat al șaptelea trofeu al carierei, există deja un mare favorit pentru anul 2022, și nu este el. 

O renumită casă de pariuri îl dă drept favorit pe Mohamed Salah, în fața unor nume precum Mbappe, Lewandowski, Benzema sau Vinicius. Egipteanul a avut un start de sezon incredibil, iar încă de la începutul lunii august prestațiile sale s-au ridicat la nivelul așteptărilor. 

În 20 de meciuri jucate, Salah a reușit să înscrie de 16 ori și să ofere 9 pase de gol în Premier League. Pe lângă asta, în Champions League, atacantul are deja 7 goluri marcate, cifre care îl propulsează pe primul loc în rândul favoriților la adjudecarea trofeului. 

Rămâne de văzut dacă va reuși să impresioneze și alături de naționala Egiptului la Cupa Africii. 

În rândul candidaților, apar și nume precum cel al lui Robert Lewandowski, Lionel Messi, Kylian Mbappe și Karim Benzema, însă Mohamed Salah este văzut ca fiind cel cu cele mai mari șanse de câștig. 

Modifică setările cookies