Gareth Bale qatar 2022 Tara Galilor CM 2022

Gareth Bale a primit o notă dezastruoasă după Țara Galilor - Iran 0-2. Ce au scris britanicii

Țara Galilor a pierdut cu Iran în a doua partidă din grupele Campionatului Mondial organizat în Qatar (2022), scor 0-2.

Vali Andronescu
Data publicarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 17:56
Data actualizarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 17:53

Gareth Bale a fost integralist în eșecul șoc al galezilor împotriva iranienilor. Naționala lui Robert Page a fost demolată de golurile lui Cheshmi (90+8') și Rezaeian (90+11') în ultimele momente ale meciului.

Daily Mail a oferit și note elevilor lui Page după înfrângerea devastatoare cu Iran, care ar putea limita accesul în faza următoare a Campionatului Mondial din Qatar.

Cum au fost notați galezii după meciul cu Iran

Linia de start: Wayne Hennessey - 4, Chris Mepham - 6, Joe Rodon - 6,  Ben Davies - 6, Connor Roberts - 5, Aaron Ramsey - 3, Ethan Ampadu - 5, Harry Wilson - 5, Necco Williams - 5, Kieffer Moore - 5.

Rezervele intrare pe parcurs: Dan James - 5, Brennan Johnson - 5, Joe Allen - 3, Danny Ward - 4

Nota primită de Gareth Bale + ce s-a scris despre starul galez

Gareth Bale nu a făcut cel mai bun meci pentru Țara Galilor, lucru remarcat și de publicația britanică Daily Mail. Jurnaliștii au scris despre fotbalistul care evoluează la Los Angeles Galaxy că a fost „pasager” și l-au notat cu 3.

„A devenit jucătorul care a bifat cele mai multe apariții pentru Țara Galilor, dar a fost anonim fără nicio implicare. Galezii au așteptat de la el și Ramsey să facă ceva special. Amândoi au fost pasageri”, a punctat sursa anterior menționată.

Țara Galilor - Iran 0-2

După această înfrângere, galezii se situează pe ultima poziție în Grupa B, cu un singur punct, la egalitate cu SUA, dar cu un golaveraj mai slab (1:3 - Țara Galilor / 1:1 - SUA). Lider este Anglia cu trei puncte, la egalitate cu Iran, dar cu un golaveraj mai bun (6:2 - Țara Galilor / 4:6 - Iran).

În următorul meci, galezii se vor confrunta cu Anglia marți, 29 noiembrie, de la ora 21:00, în timp ce iranienii se vor duela cu SUA, tot marți, 29 noiembrie, de la ora 21:00.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies