Cristiano Ronaldo Ally McCoist Nationala Portugaliei qatar 2022 CM 2022

Expertul care l-a apărat pe Cristiano Ronaldo: „Merită 100% să fie numit omul meciului”. Care sunt motivele din spate

Cristiano Ronaldo a fost numit omul meciului în Portugalia - Ghana 3-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 17:13
Data actualizarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 17:11

Cristiano Ronaldo a înscris la Campionatul Mondial din 2006, 2010, 2014, 2018, iar acum a făcut-o și în Qatar, în 2022, în victoria lusitanilor contra Ghanei, scor 3-2.

Expertul Ally McCoist, fost jucător la Sunderland și antrenor la Rangers, a vorbit despre Cristiano Ronaldo și a evidențiat motivul pentru care starul portughez a meritat să fie numit omul meciului, având în vedere că în online au existat câteva reacții împotriva acestei decizii.

„Cristiano Ronaldo merită 100% să fie numit omul meciului. Acest om a stabilit un record care cel mai probabil nu va mai putea fi bătut niciodată. Nu în viața noastră. Dacă nu putem să oferim asta cuiva care a înscris în al cincilea Mondial, atunci e ceva greșit”, a spus Ally McCoist, potrivit talkSPORT.

”Dacă ai putea să dai titlul de 'omul meciului' unui coleg, cine ar fi?”. Cristiano Ronaldo a răspuns sincer

După meci, șeptarul portughez, rămas liber de contract, a primit titlul de ”omul meciului” și a mai stabilit un record. A devenit fotbalistul cu cele mai multe titluri de acest gen la Cupa Mondială, șapte, depășindu-i pe Leo Messi și Arjen Robben, care au câte șase.

Ronaldo a fost întrebat, imediat ce a primit acest titlu, cărui coleg ar fi dispus să-i ofere titlul de omul meciului. A oferit trei nume, apoi a lăudat întreaga echipă pentru efortul depus în meciul cu Ghana.

„I l-aș da lui Joao Felix, Bruno Fernandes, Danilo, oricare dintre ei. L-aș da întregii echipe pentru că au luptat din greu”, a spus Cristiano Ronaldo.

Reacția lui Ronaldo după recordul stabilit

Starul portughez a reușit, astfel, să stabilească un nou record la Mondiale. CR7 a reușit să se impună pe tabelă cinci ediții la rând: în 2006, 2010, 2014, 2018 și, în cele din urmă, în 2022.

„Să înscriu în al cincilea Campionat Mondial consecutiv e o sursă de mândrie. E un moment foarte frumos, e al cincilea Mondial pentru mine. Am câștigat, e o vicotire importantă. Știm că în asemenea competiții să pornim cu o victorie este fundamental”, a spus Cristiano Ronaldo, potrivit Marca.

După această victorie, Portugalia se va duela cu Uruguay luni, 28 noiembrie, de la ora 21:00. De cealaltă parte, Ghana se va confrunta tot luni, 28 noiembrie, dar de la ora 15:00, cu Coreea de Sud.

Modifică setările cookies