Lionel Messi argentina - mexic Canelo Alvarez qatar 2022 CM 2022

FOTO Efectul Messi! Celebrul boxer care l-a amenințat pe starul argentinian și-a cerut scuze: „Am învățat ceva din asta”

Lionel Messi a fost amenințat pe Twitter de boxerul Canelo, în urma cu două zile.

Vali Andronescu
Data publicarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 22:27
Data actualizarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 22:26

După victoria cu Mexic, starul argentinian fost surprins de camere descălțându-se, iar în procesul respectiv a atins tricoul pe care l-a primit după meci de la adversari, aflat pe podeaua vestiarului.

Canelo a luat foc și l-a amenințat pe Twitter pe Lionel Messi. Fostul coleg al starului, Kun Aguero, a reacționat pe rețelele social media despre incident, trăgându-l la răspundere pe boxer și evidențiind faptul că în vestiar toate tricourile se aruncă pe joc din cauza transpirației.


La două zile distanță de episod și un val de reacții stârnit în mediul online, Canelo a revenit cu un mesaj pacifist, cerându-și scuze față de superstarul care a câștigat șapte Baloane de Aur în cariera sa de fotbalist profesionist.

„În ultimele zile am fost constrâns de pasiunea și dragostea pe care o port țării mele și am făcut comentarii care au fost nepotrivite, pentru care vreau să-mi cer scuze față de Messi și locuitorii din Argentina. În fiecare zi învățăm ceva nou și acum a fost rândul meu”, a scris Canelo pe Twitter.

Amenințările lui Canelo Alvarez

Alvarez, născut la Guadalajara, multiplu campion mondial la box, a scris pe Twitter: "L-ați văzut pe Messi ștergând pe jos cu tricoul și steagul nostru? Bine ar face să se roage la Dumnezeu să nu îl găsesc. Așa cum eu respect Argentina, și el trebuie să respecte Mexicul! Nu vorbesc despre întreaga țară, ci doar despre acest gest de rahat pe care l-a făcut Messi".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!