VIDEO Un mexican s-a dus la soția lui Leo Messi după ce boxerul Canelo Alvarez l-a amenințat cu bătaia pe căpitanul Argentinei! Ce i-a spus fanul

Antonela Roccuzzo Canelo Alvarez Leo Messi Stiri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 16 Decembrie 2022, 11:09
Data actualizarii: Vineri 16 Decembrie 2022, 11:12

Argentina a învins-o pe Mexic în runda a doua a grupelor Campionatului Mondial din Qatar, scor 2-0. 

După meciul de pe Lusail Stadium a izbucnit un real scandal, când boxerul Canelo Alvarez, urmărind câteva poze din vestiarul Argentinei de la bucuria de la final, l-a amenințat pe Leo Messi cu bătaia. Luptătorul s-a înfuriat spunând că argentinianul e lipsit de respect față de Mexic, după ce la picioarele sale, în vestiar, se afla tricoul jucătorului mexican cu care Messi a făcut schimb. 

Canelo Alvarez a postat un mesaj de amenințare pentru căpitanul Argentinei, pe care l-a acuzat că „a spălat pe jos” cu tricoul Mexicului. Jucătorii mexicani au sărit în apărarea lui Messi, spunând că este o practică întâlnită în toate vestiarele ca jucătorii să lase pe jos tricourile transpirate și murdare pentru a fi spălate, iar apoi le iau acasă. 

Boxerul și-a prezentat oficial scuze la câteva zile distanță, însă unii fani mexicani nu au trecut peste moment, iar unul dintre ei s-a întâlnit chiar cu soția lui Leo Messi, Antonela Roccuzzo, și a abordat-o. 

Ce i-a spus mexicanul soției lui Leo Messi 

Antonela Roccuzzo se plimba printr-un centru comercial din Qatar când un mexican s-a decis să se apropie de ea, în timp ce filma, pentru a-și prezenta scuzele față de ieșirea lui Canelo Alvarez. 

„Dorim să ne prezentăm scuzele pentru ceea ce s-a întâmplat cu Messi”, i-a spus fanul mexican Antonelei, care a zâmbit spre el și și-a continuat drumul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!