Lionel Messi Argentina Campionatul Mondial de Fotbal Campionatul Mondial Qatar 2022 CM 2022

Borna importantă pe care Lionel Messi o va bifa la partida cu Australia. Performanța pe care o va reuși starul argentinian 

Argentina s-a calificat în optimile de finală de la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar. 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Sambata 03 Decembrie 2022, 17:24
Data actualizarii: Sambata 03 Decembrie 2022, 17:46

Confruntarea din optimile de finală ale turneului din Qatar are o semnificație aparte pentru Lionel Messi, cel care va juca al 1000-lea meci din carieră.

Câștigător a șapte Baloane de Aur, starul argentinian ar putea bifa și o bornă importantă pentru el, marcarea primului gol în fazele eliminatorii ale unui Campionat Mondial. 

Până în prezent, Lionel Messi are 168 de meciuri la echipa națională, 778 pentru FC Barcelona și 53 pentru PSG, în total 999 de partide în cei 19 ani de când a debutat. 

În fața Australiei, starul argentinian va juca al 23-lea meci la un turneul final, cu două mai puțin decât Lothar Matthaus, jucătorul cu cele mai multe apariții la Campionatul Mondial. 

Familia lui Lionel Messi suferă la fiecare partidă a argentinianului

"Mateo a părăsit stadionul plângând după primul meci (împotriva Arabiei Saudite, scor 1-2), iar Thiago a venit la mine după ce a făcut toate calculele și mi-a spus că dacă vom câștiga ambele meciuri ne vom califica.

Familia mea suferă la fel ca toți argentinienii, dar suntem fericiți și ne simțim din nou confortabil, pentru că acum calificarea depinde doar de noi", a spus Lionel Messi, potrivit Mirror.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!