Robert Lewandowski Argentina Leo Messi Polonia CM 2022

Robert Lewandowski a dezvăluit ce i-a spus lui Leo Messi după ce argentinianul l-a lăsat cu mâna întinsă

Argentina s-a impus cu 2-0 în meciul cu Polonia din ultima rundă a grupelor de la Campionatul Mondial, însă ambele echipe s-au calificat în optimile de finală datorită rezultatului din meciul dintre Mexic și Arabia Saudită, 2-1. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 02 Decembrie 2022, 09:21
Data actualizarii: Vineri 02 Decembrie 2022, 09:24

Partida a fost una intensă, Argentina reușind să marcheze ambele goluri în a doua repriză, după ce Leo Messi a ratat un penalty în minutul 39. La finalul meciului, căpitanul Argentinei și Robert Lewandowski, căpitanul Poloniei, au fost surprinși purtând un dialog mai lung, asta după ce cu câteva minute înainte au fost protagoniștii unui moment tensionat

Mingea se afla la Messi, în jumătatea de teren a Argentinei, iar Lewandowski a încercat să recupereze balonul de la el, având un contact mai intens. Arbitrul a fluierat fault pentru Argentina, moment în care polonezul a mers să dea mâna cu Leo Messi, pentru a se asigura că totul este în regulă, moment în care argentinianul l-a ignorat. Totul a fost surprins pe camere. 

Robert Lewandowski a dezvăluit dialogul cu Leo Messi 

Robert Lewandowski (34 ani) a fost întrebat despre discuția cu Leo Messi și a dezvăluit ce i-a transmis fostului jucător de la FC Barcelona la finalul meciului.

„Am vorbit puțin și a fost distractiv. I-am spus lui Messi că am jucat puțin mai mult în defensivă decât de obicei, însă uneori de asta are nevoie echipa”, a spus atacantul Barcelonei pentru Bild. 

În ceea ce privește faza tensionată, Lewandowski a punctat că scena a fost una neobișnuită: „Aia a fost extrem de ciudată, da. Eram la centrul terenului apărând, dar șiam că trebuie să ajut echipa”. 

Atacantul polonez a comentat și calificarea echipei sale în optimile de finală, dezvăluind care au fost senzațiile din teren ale coechipierilor săi. 

„Știam în ultimele 10 minute de joc de la meciul nostru faptul că cel mai probabil cartonașele galbene vor decide clasamentul final. Ni s-a spus că Mexicul conducea doar cu 2-0. Atunci am știut că trebuia să continuăm să credem în noi, însă și să jucăm cu grijă, să nu mai primim vreun cartonaș galben. 

Când Arabia a înscris am simțit că norocul e de parta noastră. A fost o muncă dură, nimic plăcut, însă ne aflăm, pentru prima dată în 36 de ani, în faza următoare la un Mondial, acesta este un mare succes pentru toată Polonia”, a adăugat Lewandowski.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!