Gest incredibil al televiziunii nationale din Uruguay! Cum il sustine pe Suarez FOTO | FIFA i-a revocat suspendarea de 90 de zile lui Beckenbauer

Olanda Arjen Robben optimi CM 2014
Live Blog

BraZILE de Mondial

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Iunie 2014, 18:59
Data actualizarii: Vineri 27 Iunie 2014, 20:16

Sambata: Brazilia - Chile (19:00), Columbia - Uruguay (23:00)

19:02 27 Jun

Gest incredibil la televiziunea nationala din Uruguay - prezentatorii si invitatii au aparut cu masti cu Suarez, in semn de solidaritate fata de atacantul suspendat de catre FIFA

18:32 27 Jun

FIFA a decis astazi sa revoce suspendarea de 90 de zile acordata lui Franz Beckenbauer. Legenda fotbalului german fusese interzis din cauza "lipsei de cooperare in cadrul unei probleme a Comitetului de Etica", aceasta fiind explicatia oficiala. Neoficial insa, suspendarea avea legatura cu ancheta referitoare la atribuirea CM din 2018 si 2022.

Revocarea are efect imediat, insa investigatia continua.

14:35 27 Jun

Italianul Chiellini regreta suspendarea aspra primita de Luis Suarez dupa incidentul din timpul partidei Italia - Uruguay de la Cupa Mondiala. 

"Nu am niciun sentiment de bucurie, razbunare sau furie pentru Suarez pentru incidentul petrecut pe teren si care a trecut deja. Raman doar cu furia si dezamagirea rezultatului. In acest moment sunt alaturi de Luis si de familia lui, pentru ca ei trec printr-o perioada dificila. Am respectat mereu deciziile comisiilor avizate, dar in acest moment pedeapsa primita de Suarez mi se pare exagerata. Sper ca macar i se va permite sa stea aparoape de colegii sai in timpul partidelor, pentru ca o asemenea pedeapsa il instraineaza pe jucator", a scris Chiellini pe site-ul sau personal. 


Inainte de Chellini-tortellini a fost Steven Gerrard :)


12:35 27 Jun

Asa se bucura iubitorii de ...soccer pentru calificarea in optimi! :)

12:05 27 Jun

Jucatorii Nigeriei au refuzat sa se antreneze joi seara pentru ca nu au primit bonusul pentru calificarea in optimile Cupei Mondiale! Secretarul federatiei a plecat de urgenta spre Nigeria pentru a face rost de bani, anunta Globo din Brazilia. Jucatorii sunt nemultumiti pentru ca nu si-au primit primele pentru calificare la turneul final, iar acum isi cer drepturile inaintea meciului cu Franta de luni. 

Jucatorii africani sustin ca acesta este singurul mod de a obtine banii de la federatia africana, care le-a mai promis bani in trecut si au platit. 

Jucatorii Ghanei au primit ieri o valiza cu 3 milioane de euro din partea Guvernului, bani pe care jucatorii i-au impartit in vestiar inaintea meciului cu Portugalia. Ghanezii au fost eliminati din faza grupelor. 

Si camerunezii au refuzat initial sa faca deplasarea la Cupa Mondiala din cauza neintelegerilor cu federatia pentru primele de calificare. 

12:01 27 Jun

Brazilienii de la O Globo au publicat astazi o poveste incredibila - un baiat de 15 ani, Yago Leal, a fentat toate masurile de securitate de la hotelul unde a fost cazata delegatia Portugaliei, pentru a se intalni cu idolul lui, Cristiano Ronaldo.

Baiatul a escaladat cladirea, a urcat in balcon si de acolo in camera lui Cristiano Ronaldo. Starul portughez a avut un soc cand l-a gasit pe brazilian in patul lui, dar nu a chemat politia.

Mai mult, Ronaldo a acceptat ca baiatul sa ii faca o poza inainte sa plece pe acelasi traseu pe care a si intrat in camera de hotel.

Mai jos este fotografia facuta de intrusul Yago Leal de pe balcol, conform publicatiei O Globo.

09:40 27 Jun

Sute de suporteri uruguayeni s-au strans la aeroportul Carrasco din Montevideo pentru a-l astepta pe eroul Luis Suarez.

Suarez a plecat din lotul Uruguayului dupa decizia FIFA, impreuna cu familia si un reprezentant al federatiei si va ajunge astazi in Montevideo.

Suarez, care nu mai are voie nici macar sa mearga pe vreun stadion in urmatoarele 4 luni, va ramane in Montevideo pana cand isi va clarifica viitorul. Barcelona a demarat negocierile pentru transferul uruguayanului. DETALII AICI

08:46 27 Jun

Maradona ii ia apararea lui Suarez. Fostul star argentinian si-a facut aparitia intr-un show TV imbracat intr-un tricoul pe care era inscriptionat mesajul: "Luisito, suntem alaturi de tine!"

Maradona a comentat ironic decizia FIFA: "Pe cine a omorat Suarez sa primeasca pedeapsa asta? De ce nu-l trimite FIFA la Guantanamo acum?"

Luis Suarez a primit ieri o suspendare de 4 luni si 9 meciuri la echipa nationala, dar si o amenda de 80.000 de euro dupa ce l-a muscat pe Chiellini in partida cu Italia.

08:01 27 Jun

Alarma in lotul Olandei - 5 jucatori de baza din echipa lui Van Gaal nu au putut participa la antrenamentul de aseara, din cauza unor accidentari, si sunt incerti pentru meciul din optimi cu Mexic.

Robben, De Vrij, Blind, De Jong si Martins Indi vor urma un program special de recuperare, iar miza cea mai importanta pentru staff-ul lui Van Gaal este ca acestia sa fie apti pentru meciul de peste doua zile.

Olanda intalneste Mexic in optimile Cupei Mondiale, duminica, de la ora 19.00.

07:58 27 Jun

Grupele s-au incheiat dupa doua saptamani de super fotbal! Asa arata tabloul optimilor, care incep de sambata:

Sambata
Brazilia 19:00 Chile
Columbia 23:00 Uruguay

Duminica
Olanda 19:00 Mexic
Costa Rica 23:00 Grecia

Luni
Franta 19:00 Nigeria
Germania 23:00 Algeria

Marti
Argentina 19:00 Elvetia
Belgia 23:00 SUA

300x250
VIDEO PROTVPLUS.RO
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!