Optimile au inceput: Olanda - Mexic si Costa Rica - Grecia! Vezi programul si toate rezumatele VIDEO ale meciurilor de joi!

CM Brazilia 2014 Cupa Mondiala CM 2014
Live Blog

BraZile de Mondial

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Iunie 2014, 07:05
Data actualizarii: Duminica 29 Iunie 2014, 13:36

Azi e pauza la Cupa Mondiala. De sambata incep fazele finale! Vezi programul:

01:02 27 Jun

Grupele s-au incheiat dupa doua saptamani de super fotbal! Asa arata tabloul optimilor, care incep de sambata:

Sambata
Brazilia 19:00 Chile
Columbia 23:00 Uruguay

Duminica
Olanda 19:00 Mexic
Costa Rica 23:00 Grecia

Luni
Franta 19:00 Nigeria
Germania 23:00 Algeria

Marti
Argentina 19:00 Elvetia
Belgia 23:00 SUA

21:34 26 Jun

Cristiano Ronaldo a fost declarat omul meciului Portugalia - Ghana, dar asta nu-l ajuta deloc. Portughezii pleaca acasa dupa un parcurs dezamagitor.

'Americanul' Ronaldo este tinta ironiilor pe Twitter:

19:31 26 Jun

Luis Suarez a primit astazi o sanctiune foarte dura din partea Comisiei de Disciplina a FIFA, care l-a interzis pentru urmatoarele 4 luni de pe stadioanele din toata lumea si l-a suspendat timp de 9 meciuri din nationala Uruguayului.

Presedintele Federatiei Uruguayene de Fotbal, Wilmar Valdez, a anuntat ca pregateste deja apelul la FIFA, acesta spunand: "Ne pregatim pentru apel, avem 3 zile la dispozitie. Este o decizie extrem de drastica, avand in vedere ca nici nu au existat probe relevante. Mai mult, am vazut incidente mult mai grave pe terenurile de fotbal in ultimul timp. Este o decizie prea severa, nici nu stiu deocamdata care sunt argumentele folosite de judecatori.

Simtim ca am fost dati deoparte, ca am fost aruncati de la Cupa Mondiala. Stim cu totii ce inseamna Suarez pentru nationala Uruguayului si pentru fotbalul mondial",
a spus Wilmar Valdez.

17:31 26 Jun

UPDATE: Decizia FIFA nu afecteaza dreptul lui Suarez de a se transfera in cele 4 luni de suspendare.

DETALII AICI

17:09 26 Jun

Suarez va reveni pe stadion abia la meciul dintre Liverpool si Newcastle, din luna noiembrie. Suarez va rata trei meciuri din grupele Champions League pentru vicecampioana Angliei. 

17:04 26 Jun

"Asemenea comportament nu poate fi tolerat pe orice teren de fotbal, mai ales la Cupa Mondiala acolo unde milioane de oameni se uita la vedetele de pe teren. Comitetul Disciplinar a luat in considerare toti factorii acestui caz si a stabilit verdictul in cazul lui Luis Suarez in conformitate cu articolele din regulament. Decizia intra in vigoare imediat ce va fi anuntata", a declarat Claudio Sulser, presedintele Comisiei de Disciplina de la FIFA. 

17:00 26 Jun

"Asemenea comportament nu poate fi tolerat", anunta FIFA in comunicatul oficial. Pe Twitter au inceput glumele. 

16:55 26 Jun

Suarez e interzis pe orice stadion in cele 4 luni de suspendare si va plati si o amenda de 100.000 de euro! 

16:52 26 Jun

FIFA confirma: Luis Suarez a fost suspendat timp de 9 meciuri la echipa nationala si interzis in fotbal pe o perioada de 4 luni! Pana in luna octombrie, Suarez nu mai poate juca nici macar pentru Liverpool! 

16:51 26 Jun

Cei de la Paddy Power sunt geniali ca de obicei. Au gasit solutia pentru problema lui Suarez! :)

16:48 26 Jun

Presedintele federatiei din Uruguay confirma: Suarez a fost suspendat 9 etape si interzis din orice activitate legata de fotbal timp de 4 luni. 

 

Ramai pentru amanunte! 

16:45 26 Jun

Mai e putin pana la anuntarea verdictului in cazul Suarez. Presa din Uruguay anunta ca atacantul va fi suspendat pentru 9 meciuri la echipa nationala! Ramai pentru verdictul oficial!

14:28 26 Jun

Un moment impresionant a avut loc inainte ca nationala Camerunului sa se urce in autocar. Eto'o a fost chemat de un copil langa gardul despartitor, apoi acesta l-a imbratisat.

In timp ce copilul plangea pe umarul sau, Eto'o a vrut sa plece, apoi pustiul l-a luat din nou de gat. Apoi si Eto'o a inceput sa planga, un moment emotionant la aceasta Cupa Mondiala.

VIDEO:

13:58 26 Jun

Nemtii de la Bild au prefatat meciul cu SUA, care se va juca diseara, de la ora 19.00. Germania e deja calificata in optimi, insa daca nu ii bate pe americani, inseamna ca Portugalia si Ronaldo vor ramane acasa.

Asa ca au facut un trucaj cu Jurgen Klinsmann, selectionerul SUA, fost jucator de nationala pentru nemti.

10:08 26 Jun

Suarez a devenit subiect de glume pe strazile din Finlanda. Oamenii musca in plina strada :))

10:01 26 Jun

Kompany si Vermaelen rateaza meciul cu Coreea de Sud de diseara, din cauza unor accidentari. Belgia este deja calificata in optimi, dupa ce a obtinut 6 puncte din primele doua meciuri.

"Vincent sufera de pubalgie. Cred ca a facut prea multe exercitii. Sunt accidentari minore. Ii vom menaja pe acesti fotbalisti ca sa fie recuperati pentru optimile de finala", a declarat Wilmots.

09:51 26 Jun

Conform englezilor de la Mirror, Federatia din Uruguay se teme ca Luis Suarez va rata toate meciurile de la acest Mondial, urmand sa fie suspendat de FIFA. Conform surselor ziaristilor britanici, Suarez ar urma sa primeasca o suspendare de 4 etape, dupa ce l-a muscat pe Chiellini. Informatia a fost data si de spaniolii de la AS, miercuri seara. Asta ar insemna ca Suarez va rata tot Mondialul.

09:30 26 Jun

Cristiano Ronaldo si-a schimbat din nou freza. De data aceasta a apelat la moda lansata de tribul amerindian "Mohawk"

09:29 26 Jun

Ati ratat cumva Franta - Ecuador si vreti sa stiti ce ati pierdut? Aceasta fata din tribunele stadionului e imaginea perfecta pentru cat de spectaculos a fost meciul :))

300x250
ULTIMELE STIRI
300x250
VIDEO PROTVPLUS.RO
Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!