"Pot sa nimicesc orice vipera, mai ales daca ii vad rautatea!" REACTIA lui Mitica Dragomir dupa scandalul creat intre el si Anamaria Prodan si Reghe

Autor: Sport.ro
Marti 24 Septembrie 2013, 20:15

►Derby-ul unor mari iubiri: U CRAIOVA – PETROLUL, miercuri 20:30, in direct Sport.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua si Rapid!

"Nu am pomenit niciun nume, nici al doamne nici al domnului (n.r. Reghecampf). Cand am zis ca schimbarile au fost gresite m-am referit ca jucatorii au jucat slab, nu ca a gresit antrenorul. Sunt asa speriat de ei dar cred ca pot face un meci nul, nu credeti? Mie nu imi mai este frica nici de Dumnezeu, dar de ei? Sunt niste tineri care nu au dat de greutati si de necazuri in viata lor, se influenteaza unul pe altul. Am vorbit numai frumos de el si chiar si de ea, cand l-a aparat. Anamaria crede ca poate sa loveasca pe toata lumea, Iordanescu, Piturca, Ienei, toti.", a spus presedintele LPF.

Acesta a adaugat: "Pot sa nimicesc orice vipera, mai ales daca ii vad rautatea. Eu nu am pierdut niciun razboi de-a lungul timpului. Pot sa fiu si sarpe de dudau, sa musc fara sa dau din coada, pot sa fiu si nevastuica, aproape de linia murdariei, pentru ca ma apar. Eu in viata mea m-am luptat cu stelele, nu cu licuricii.", mentionand inca o data ca nu a facut referire la nimeni si daca cineva se simte, nu e vina lui.

Presedintele Ligii a comentat si situatia lui Bourceanu la Steaua, care intarzie sa isi prelungeasca intelegerea: "Bourceanu este calapodul Stelei. Daca pleaca de acolo lasa un gol imens, nu cred ca in Romania gasesti un jucator care sa il inlocuiasca, sa faca tot ce face el in meci. Plus ca are personalitate", a spus Mitica Dragomir in conferinta de presa.

Toata Romania vede Romania! Nationala U21, din nou spre Euro! Irlanda de Nord - Romania, marti, 19:30, PRO X! MM Stoica si Dumitru Graur comenteaza meciul la Special, pe PRO X!

Veste rea de la ANM. Iarna aceasta ar putea fi cea mai grea din ultimii 30 sau chiar 100 de ani!
BRAT