Si idolii au idolii lor! Maradona dezvaluie care sunt jucatorii care l-au facut sa se indragosteasca de fotbal 

Si idolii au idolii lor! Maradona dezvaluie care sunt jucatorii care l-au facut sa se indragosteasca de fotbal 

Diego Armando Maradona a vorbit despre idolii sai din fotbal, dupa o provocare primita pe retelele de socializare. 

Legenda argentiniana a primit provocare pe Instagram sa ii numeasca pe jucatorii care l-au facut sa se indragosteasca de fotbal, iar raspunsul nu a intarziat sa apara. 

Nominalizat de legenda fotbalului galez, Ian Rush, actualul antrenor al Gimnasiei a ales 5 argentinieni si un brazilian si a provocat mai departe pe Claudio Caniggia, Oscar Ruggeri, Juan Simon, Ricardo Bochini si Sergio Batista. 

Alegerile lui Maradona au fost: 

Ricardo Bochini - considerat idolul suprem din istoria clubului argentinian Independiente si unul dintre cei mai buni jucatori din istoria Argentinei, a jucat intre 1972-1991. 

Norberto Alonso - a jucat la River Plate, Olympique Marseille si Velez Sarsfeld si a cucerit titul mondial cu Argentina in 1978. 

Daniel Alberto Passarella - jucator la River Plate, Fiorentina si Inter, este al doilea fundas cu cele mai multe goluri din istorie, in spatele lui Ronald Koeman. A castigat doua titluri mondiale, in 1978 si 1986. 

Angel Clemente Rojas - una dintre gloriile lui Boca Juniors in deceniul anilor 60. 

Oscar Pianetti - inca un idol de la Boca Juniors, care a castigat trei titluri de campion alaturi de echipa argentiniana. 

Roberto Rivelino - singurul jucator care nu este argentinian din lista lui Maradona, campion mondial cu Brazilia in 1970. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum se testează, de fapt, în România. Judeţul de frontieră unde marţi s-a făcut un sigur test rapid
BRAT

Modifică setările cookies