"Sa-i iertam? Poate daca ni-l dau pe Messi!" Mesajul DUR al celor de la Roma dupa ce Barca l-a 'furat' pe Malcom
Joi 26 Iulie 2018, 17:22

"Sa-i iertam? Poate daca ni-l dau pe Messi!" Mesajul DUR al celor de la Roma dupa ce Barca l-a 'furat' pe Malcom

AS Roma nu iarta asa usor lovitura primita de la Barcelona in transferul lui Malcom. 

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Catalanii i l-au furat celor de la Roma pe Malcom pe ultima supta de metri, cu toate ca mijlocasul celor de la Bordeaux se intelesese deja cu italienii. 

Presedintele AS Roma, James Pallotta a marturisit ca Barcelona a prezentat scuze pentru modul in care a intervenit in acest transfer si a dezvaluit ce ar trebui sa faca clubul catalan pentru a fi iertat de italieni. 

"Ceea ce a facut Barcelona nu a fost etic. Cei de acolo ne-au sunat ieri pentru a ne cere iertare, insa scuzele nu pot fi acceptate. Singura cale de a le accepta scuzele este daca ni-l dau pe Messi", a glumit Pallotta. 

"Malcom voia sa vina la noi. Incheiasem deja intelegerea cu el pentru o clauza de reziliere de 120 de milioane de euro", a continuat presedintele Romei. 

Malcom a ajuns de la Bordeaux la Barcelona dupa ce catalanii au achitat clauza de reziliere de 40 de milioane de euro. Cu o zi inainte sa ajunga la Barca, Malcom fusese anuntat de AS Roma, care batuse palma cu francezii pentru un transfer de 32 de milioane de euro cu 4 milioane sub forma de bonusuri. VIDEO PROTVPLUS.RO