Lovitura de imagine, dar si gaura in buget! Suma pe care o pierde Barcelona dupa DEZASTRUL de pe Olimpico
Miercuri 11 Aprilie 2018, 09:24

Lovitura de imagine, dar si gaura in buget! Suma pe care o pierde Barcelona dupa DEZASTRUL de pe Olimpico

AS Roma 3-0 Barcelona / Italienii au reusit ceea ce putini anticipau: sa intoarca rezultatul de 1-4 din tur si sa se califice in semifinalele UEFA Champions League.

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Barcelona traieste o umilinta greu de acceptat pentru un club de o asemenea anvergura. Catalanii aveau practic calificarea in buzunar, insa s-au vazut eliminati dupa o noapte magica pe Olimpico. Dincolo de lovitura de imagine, Barcelona incaseaza si una de natura financiara.

MundoDeportivo a calculat pierderile Barcelonei o data cu eliminarea din fata Romei. conform calculelor jurnalistilor spanioli, catalanii pierd 10 milioane de euro din bilete, market pool si bonusul oferit de UEFA pentru calificarea in semifinale.

Alte 5 milioane de euro promise de sponsorul principal pentru castigarea UEFA Champions League au fost sterse de pe lista, precum si cele 30 de milioane pe care Messi si colegii sai le-ar fi incasat daca Barcelona reusea tripla campionat, Cupa, Champions League.VIDEO PROTVPLUS.RO

Raportăm oficial mai puțin de 10% din infecții. Greșelile făcute de medici și pacienți