Mircea Lucescu a primit rezultatul testului pentru Covid-19! "Am aflat aseara, ma asteptam." Ce urmeaza pentru antrenorul roman

Fotbal intern BREAKING NEWS | Mircea Lucescu a primit rezultatul testului pentru Covid-19! "Am aflat aseara, ma asteptam." Ce urmeaza pentru antrenorul roman
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Iulie 2020, 11:01
Data actualizarii: Marti 21 Iulie 2020, 16:48

Mircea Lucescu (74 de ani) a fost prezent miercuri la Saftica, baza de antrenament a lui Dinamo, cu doar cateva ore inainte ca 6 jucatori ai 'cainilor' sa fie confirmati pozitiv.

Mircea Lucescu si-a facut testul pentru coronavirus dupa ce a fost la Saftica pentru a vorbi cu fotbalistii lui Dinamo.

10 jucatori din lotul 'cainilor' au fost confirmati pozitiv de atunci, insa Mircea Lucescu a scapat si testul i-a iesit negativ. Cu toate acestea, antrenorul spune ca va reface testul inca o data pentru a fi convins ca este totul in regula:

"L-am facut ieri la o clinica privata, mi-au dat rezultatul aseara. Negativ si la mine si la Neli (n. r. sotia lui Mircea Lucescu). Bine, ma asteptam, am si declarat ca n-am luat contact cu jucatorii, le-am vorbit la teren, in aer liber, aveam si masca. 

Doar cu Gigi Multescu am dat mana, dar e totul ok. O sa mai fac un test, tot din proprie initiativa, la sfarsitul saptamani", i-a spus Mircea Lucescu jurnalistului Daniel Nanu.

12 persoane din cadrul clubului Dinamo au fost testate pozitiv pentru Covid-19.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!