Pretul real pe care ar trebui sa-l plateasca echipele care vor sa-l transfere pe Haaland! Dezvaluirea agentului Mino Raiola

Pretul real pe care ar trebui sa-l plateasca echipele care vor sa-l transfere pe Haaland! Dezvaluirea agentului Mino Raiola

Erling Haaland este unul dintre cei mai curtati fotbalisti din lume.

Chiar daca norvegianul pare decis sa mai ramana un sezon la Borussia Dortmund, zvonurile privind transferul sau nu s-au incheiat. 

Presa internationala continua sa vorbeasca despre interesul unor cluburi importante de pe continent, cum ar fi Barcelona si Real Madrid, pentru Haaland. 

Daca vor insista pentru transferul sportivului in varsta de 20 de ani, echipele vor trebui sa fie pregatite sa achite in schimbul lui o suma uriasa de bani. Potrivit anuntului facut de impresarul lui Haaland, Mino Raiola, pretul norvegianului este acum de 177,3 milioane de euro. 

Fotbalistul ar putea fi transferat mai ieftin vara viitoare, cand va intra in vigoare clauza de reziliere in valoare de circa 73,7 milioane de euro.  

"Nu stiu daca-si pot permite, pentru ca nu le-am studiat finantele, dar eu cred ca pot. Cred ca toti pot", a declarat Mino Raiola, potrivit talksport.com. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Miniştrii de Externe din UE, cu excepţia Ungariei, cer un armistiţiu între Israel şi Hamas
BRAT
Modifică setările cookies