"Parca era un copil care si-a vazut idolul!" Dezvaluiri EMOTIONANTE despre intalnirea dintre Maradona si sportivul pe care l-a admirat cel mai mult

"Parca era un copil care si-a vazut idolul!" Dezvaluiri EMOTIONANTE despre intalnirea dintre Maradona si sportivul pe care l-a admirat cel mai mult

Maradona a avut prieteni in toate sporturile, admirandu-i pe cei care reuseau sa faca performanta. 

Legendarul fotbalist argentinian mergea des la meciuri de tenis sau rugby, iar printre prietenii sai se numara Gabriela Sabatini, Juan Martin del Potro sau Roger Federer. 

Un fotoreporter italian a dezvaluit o scena extrem de emotionanta petrecuta in 2013, cand Maradona a mers sa-l intalneasca la turneul de la Dubai pe elvetianul pe care il admira inca de cand era un copil. 

"A venit sa-l vada pe Roger Federer. La sfarsitul meciului, a vrut sa-l intalneasca. Am mers cu el in tunelul care duce la arena, unde sunt toate fotografiile campionilor turneului. Se oprea non-stop sa sarute fotografiile lui Federer. Cand Roger a sosit dupa incheierea meciului, Maradona era pe punctul de a izbucni în lacrimi.

L-a imbratisat si l-a pupat de mai multe ori. Parea cu adevarat uimit de Federer. De obicei, acest lucru nu se intampla atunci cand doua legende similare se intalnesc. Maradona a fost cel care l-a cunoscut pe Federer, doua mituri. Diego a fost foarte entuziasmat de parca ar fi fost un copil care si-a vazut idolul pentru prima data", a declarat Jorge Ferrari, potrivit tennisworlditalia.com. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

A doua zi consecutivă de scădere a gradului de infectare în București. Când se vor redeschide restaurantele
BRAT

Modifică setările cookies