Ofertă din Arabia Saudită pentru jucătorul Barcei! Cum arată propunerea făcută de Al-Ahli 

Al-Ahli Barcelona Franck kessie Campionate externe
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 16:58
Data actualizarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 17:02

Guvernul saudit încearcă să dezvolte fotbalul, astfel că se investesc sume colosale în transferuri. 

Cluburile din Arabia Saudită au transferat jucători de top în ultimele ferestre de mercato și nu se opresc aici, având la activ mai multe oferte îndreptate către starurile Europei. După ce s-a scris că Robert Lewandowski este dorit cu insistență și a refuzat oferta primită, acum o grupare saudită îl urmărește pe Franck Kessie.  

Conform jurnalistului Gerard Romero, Barcelona a primit deja oferta formală de la Al-Ahli, care ar fi de 20 de milioane de euro pentru club, plus încă 10 milioane de euro pentru jucător. 

Franck Kessie, dorit de Al-Ahli

Publicația The Athletic informează că gruparea saudită îi oferă lui Kessie salariu dublu față de cât încasează în prezent la catalani. Cu toate astea, jucătorul și-ar dori o ofertă mult mai mare pentru a putea renunța la fotbalul european. 

Sursa citată precizează și că Xavi Hernandez a luat legătura cu el pentru a-l informa că odată cu transferul lui Ilkay Gundogan concurența pe post va fi mult mai acerbă. Astfel, fotbalistul transferat anul trecut de la AC Milan, liber de contract, ar fi a cincea variantă la centrul terenului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!