Motivul incredibil pentru care un olandez se retrage din fotbal la doar 19 ani! Anuntul facut de jucatorul lui Feyenoord

Motivul incredibil pentru care un olandez se retrage din fotbal la doar 19 ani! Anuntul facut de jucatorul lui Feyenoord

Un fotbalist olandez a luat decizia de a se retrage din fotbal la doar 19 ani. 

Este vorba despre Splinter de Mooij, legitimat la Feyenoord, care a anuntat ca se va retrage din fotbal. Motivul care sta la baza deciziei fotbalistului este legat de cealalta mare pasiune a tanarului. 

Olandezul a transmis pe retelele de socializare ca va renunta la fotbal pentru a-si urma visul de a deveni medic. 

"Cand am fost ales de Feyenoord in 2013 si apoi am semnat primul meu contract profesionist, visul meu de a deveni fotbalist profesionist a devenit realitate. 

Dupa 7 ani minunati la Feyenoord, am informat clubul ca voi pleca pentru a transforma al doilea meu vis in realitate, si anume sa devin medic. Imi voi incepe studiile medicale in septembrie.

Multumesc Feyenoord, staff-ului de la Academia lui Feyenoord si Key Sports pentru pregatirea minunata pe care am primit-o. Si pentru coechipierii mei: multumesc pentru prietenie si pentru toate lucrurile prin care am trecut impreuna", a scris fotbalistul pe contul sau de Instagram. 

Splinter de Mooij a adunat aproape 100 de aparitii in echipele de juniori si tineret ale lui Feyenoord, reusind 5 goluri. Fotbalistul are si 4 prezente in echipa nationala U18 a Tarilor de Jos. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cine e prințul Emanuel de Liechtenstein, acuzat că a împuşcat ursul Arthur. Este nepotul celui mai bogat suveran al Europei
BRAT
Modifică setările cookies