Jose Mourinho Abde Ezzalzouli AS Roma Barcelona Campionate externe

Jose Mourinho vrea să îi fure „perla” Barcelonei! Jucătorul pe care AS Roma a pus ochii 

AS Roma se pregătește pentru perioada de mercato din această vară, iar oficialii clubului căută deja nume de jucători pe care ar putea să îi transfere. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 18 Aprilie 2022, 18:14
Data actualizarii: Luni 18 Aprilie 2022, 18:19

Gruparea italiană a pus ochii pe una dintre „perlele” Barcelonei, un fotbalist de perspectivă care a primit minute în startul sezonului, însă a dispărut din radarul primei echipe odată cu venirea lui Xavi Hernandez. 

AS Roma, cu ochii pe un jucător de la FC Barcelona

Abde Ezzalzouli (20 ani) este fotbalistul pe care italienii au pus ochii, după prestațiile bune pe care le-a avut la prima echipă a Barcelonei. Abde joacă la Barca B, iar prestațiile sale sunt extrem de solide, astfel că prezintă interes în perioada următoare de mercato. 

Tânărul fotbalist marocan are numeroase oferte deja, informează cotidianul SPORT, iar AS Roma se numără printre cluburile interesate. Mai mult, echipa lui Jose Mourinho ar fi dispusă să plătească 10 milioane de euro pentru a-l transfera pe Abde. Oficialii clubului ar fi luat deja legătura cu cei din conducerea Barcelonei în acest sens.

Abde le-ar fi transmis oficialilor Barcelonei că vede ca fiind complicat următorul sezon al său, în contextul în care nu ar putea primi minute la prima echipă, astfel că ar fi dispus să asculte propuneri din partea altor echipe, însă cu condiția ca în contractele sale să existe o clauză de răscumpărare. Italienii nu ar fi încântați de existența unei astfel de clauze însă, anunță presa iberică. 

  • 8 milioane de euro este cota lui Abde Ezzalzouli conform Transfermarkt. 
  • 27 de meciuri a jucat tânărul jucător în acest sezon, 12 dintre ele la prima echipă a Barcelonei, având un gol înscris. Pentru Barca B, Abde a reușit să marcheze o dată și să ofere un assist. 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!