Fiica legendei lui Kiev, prima reactie dupa numirea lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev! Mesajul pentru fani 

Dinamo Kiev Mircea Lucescu Svetlana Lobanovski Campionate externe Fiica legendei lui Kiev, prima reactie dupa numirea lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev! Mesajul pentru fani
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iulie 2020, 09:35
Data actualizarii: Miercuri 29 Iulie 2020, 09:36

Numirea lui Mircea Lucescu in functia de antrenor al lui Dinamo Kiev a starnit un adevarat razboi in randul fanilor. 

Suporterii lui Dinamo Kiev nu au acceptat numirea lui Mircea Lucescu pe banca tehnica, dupa ce a fost antrenorul rivalei, Sahtior Donetsk, mai bine de 12 ani.

Svetlana Lobanovskaia, fiica celui mai mare antrenor din spatiul ex-sovietic, Valeri Lobanovski a vorbit despre scandalul din Ucraina din aceste zile. 

"Atunci cand discutam despre Mircea Lucescu ar trebui sa lasam la o parte emotiile si sa fim atenti la profesionalismul, experienta si realizarile sale. Pe fani ii poti intelege, partial. La urma urmei, Lucescu a condus multi ani principala rivala a lui Dinamo, pe Sahtior Donetk.

Pentru multi asta bate toate celelalte argumente. Dar, pe de alta parte, aceiasi fani cer rezultate, victorii, titluri. Credeti ca Igor Surkis ar numi un antrenor care sa-i afecteze afacerea in care el si fratele sau investec mult? Igor Mihailovici isi risca in primul rand reputatia si banii.

Zgomotul care insoteste numirea lui Lucescu este important. Mi se pare ca un astfel de soc este foarte util pentru fotbalul nostru si mai ales pentru dinamovisti", a spus Svetlana pentru sport.ua

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!