Mircea Lucescu Dinamo Kiev Stranieri BREAKING NEWS: Au incercat sa il ASCUNDA le Lucescu! Gest de ultima ora al antrenorului roman! Ce a facut la Kiev

Au incercat sa il ASCUNDA pe Lucescu! Gest de ultima ora al antrenorului roman! Ce a facut la Kiev

Mircea Lucescu pare sa se fi hotarat! Va semna cu Dinamo Kiev!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iulie 2020, 20:25
Data actualizarii: Miercuri 29 Iulie 2020, 00:45

Lucescu a fost in aceasta seara la monumentul dedicat memoriei lui Valeri Lobanovski pentru a pune un buchet de flori. Antrenorul de legenda al lui Dinamo Kiev si-a pierdut viata in 2002, la 64 de ani, in urma unui atac cerebral.

Dinamo Kiev a incercat sa ascunda evenimentul pentru a nu risca un conflict public cu fanii, dar jurnalistii au aflat si au reusit sa-l filmeze.
 

  • BREAKING NEWS: Au incercat sa il ASCUNDA le Lucescu! Gest de ultima ora al antrenorului roman! Ce a facut la Kiev

"Sunt foarte fericit sa fiu aici. Imi amintesc perioada in care Valeri Lobanovski isi incepea cariera la acest club. Tin minte ca la mijlocul anilor 80 Dinamo a jucat cu Universitatea Craiova. Am fost impresionat de jocul lui Dinamo. Acea echipa isi domina toti adversari. Lobanovski a fost un mare om si a avut o contributie fantastica la dezvoltarea fotbalului. A fost un antrenor de top. A ramas in memoria fanilor, indiferent de echipa pe care au sustinut-o acestia. Merita toate cuvintele care s-au spus despre el. E unul dintre marii antrenori din istoria fotbalului", a spus Lucescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!