Lucas Hernandez Atletico Mineiro Penarol Montevideo Transfer Uruguay Fotbal extern

VIDEO Îl cheamă Lucas Hernandez, este fundaș stânga, șutează ca din tun și s-a transferat la clubul sud-american al secolului!

Tizul fundașului stânga de la Bayern Munchen și de la naționala Franței este noul jucător al lui Penarol Montevideo din Uruguay.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 10:02
Data actualizarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 10:02

Lucas Hernandez, fundaș stânga uruguayan, care are același nume și joacă pe aceeași poziție ca internaționalul francez de la Bayern Munchen, campion mondial în 2018 și vicecampion mondial în 2022, a semnat cu Penarol Montevideo, desemnat ”clubul sud-american al secolului” de Federația Internațională de Istorie și Statistică a Fotbalului în septembrie 2009.

Lucas Hernandez uruguayanul, mai mare cu aproape patru ani decât Lucas Hernandez francezul (30 față de 26), a fost legitimat în ultimele trei sezoane la Atletico Mineiro în Brazilia, unde însă a jucat puțin, fiind și împrumutat de două ori.

Lucas Hernandez uruguayanul, campion cu Penarol Montevideo

El revine acum la Penarol, pentru care a mai evoluat între 2017 și 2019, perioadă în care a câștigat și două titluri de campion.

Penarol Montevideo are în palmares 53 de titluri de campioană în Uruguay (record), 5 Copa Libertadores și 3 Cupe Intercontinentale (record).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!