VIDEO Îl cheamă Lucas Hernandez, este fundaș stânga, șutează ca din tun și s-a transferat la clubul sud-american al secolului!

Lucas Hernandez Atletico Mineiro Penarol Montevideo Transfer Uruguay Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 10:02
Data actualizarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 10:02

Tizul fundașului stânga de la Bayern Munchen și de la naționala Franței este noul jucător al lui Penarol Montevideo din Uruguay.

Lucas Hernandez, fundaș stânga uruguayan, care are același nume și joacă pe aceeași poziție ca internaționalul francez de la Bayern Munchen, campion mondial în 2018 și vicecampion mondial în 2022, a semnat cu Penarol Montevideo, desemnat ”clubul sud-american al secolului” de Federația Internațională de Istorie și Statistică a Fotbalului în septembrie 2009.

Lucas Hernandez uruguayanul, mai mare cu aproape patru ani decât Lucas Hernandez francezul (30 față de 26), a fost legitimat în ultimele trei sezoane la Atletico Mineiro în Brazilia, unde însă a jucat puțin, fiind și împrumutat de două ori.

Lucas Hernandez uruguayanul, campion cu Penarol Montevideo

El revine acum la Penarol, pentru care a mai evoluat între 2017 și 2019, perioadă în care a câștigat și două titluri de campion.

Penarol Montevideo are în palmares 53 de titluri de campioană în Uruguay (record), 5 Copa Libertadores și 3 Cupe Intercontinentale (record).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!