Cristiano Ronaldo bucatar casa cristiano ronaldo Portugalia Virale

Cristiano Ronaldo caută bucătar și majordom pentru noua casă de 30 de milioane de euro! Cât le oferă CR7

Cristiano Ronaldo e generos cu bucătarul și majordomul pe care-i caută pentru noua locuință din Porgualia.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Decembrie 2022, 17:25
Data actualizarii: Miercuri 28 Decembrie 2022, 17:28

La finalul lui 2022, Cristiano Ronaldo (37 ani) a cumpărat o casă cu 3 etaje, în Cascais, la 40 minute de Lisabona. Potrivit Marca, costul locuinței, după ce va fi reamenajată pentru gustul superstarului, va ajunge la aproximativ 30 de miliaoane de euro.

Casa lui CR7 se întinde pe o sufrafață de 3.000 de metri pătrați și va fi dotată cu sală de fitness, piscină, un garaj imens care să-i găzduiască toate mașinile, teren de tenis, o grădină și un cinematograf. Conștient că locuința are nevoie de întreținere de cel mai bun nivel, Cristiano Ronaldo caută să angajeze 4 oameni care să se ocupe de noua sa proprietate, potrivit Sky Sport Italia. Conform aceleiași surse, salariile pentru bucătar și majordom vor porni de la 6.000 de euro pe lună.

Cristiano Ronaldo a refuzat 500 de milioane de euro de la Al-Nassr

Liber de contract după despărțirea de Manchester United, Cristiano Ronaldo a fost ademenit în Arabia Saudită. Numai că deținătorul a 5 Baloane de Aur a refuzat propunerea lui Al-Nassr: 500 de milioane de euro pentru două sezoane și jumătate. 

În prezent, lusitanul este se află la reședința din Madrid, unde se antrenează individual chiar la baza de pregătire a Realului, club pentru care a jucat 9 sezoane, între 2009 și 2018.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!