Cristiano Ronaldo are planuri mari pentru vila în care va locui după pensionare. Proiectul îl va costa 28 de milioane de lire sterline

Ronaldo Casa Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Decembrie 2022, 08:16
Data actualizarii: Vineri 16 Decembrie 2022, 08:16

Cristiano Ronaldo are planuri mărețe pentru vila în care va locui după retragere. Fotbalistul va amenaja o piscină din sticlă cu o pasarelă subacvatică, dezvăluie SunSport, citat de TheSun.

Locuința luxuriantă a fotbalistului portughez se află în Quinta da Marinha, în apropiere de stațiunea de coastă Cascais, pe Riviera portugheză, iar viziunea fotbalistului în ceea ce privește amenajarea ei îl va costa milioane de dolari.

Pe lângă piscina extravagantă, Ronaldo a insistat să aibă un dormitor cu o suprafață de 1.000 de metri pătrați. De asemenea, se spune că Ronaldo și partenera sa, Georgina, au ales deja patru angajați, inclusiv un majordom și un bucătar pe care îl vor plati 4.800 de lire sterline pe lună. Acesta este descris ca fiind un specialist în sushi, care va avea o zonă din casă special amenajată pentru prepararea delicateselor japoneze.

Inițial, starul portughez a alocat o sumă de 10 milioane de lire sterline pentru locuința sa, care a crescut ulterior la 17 milioane de lire sterline. Însă noile schimbări și costul ridicat al materialelor de construcție îl vor face pe Ronaldo să scoată din buzunar suma impresionantă de 28 de milioane de lire sterline.

Conacul lui Ronaldo, care se află la o jumătate de oră de aeroportul din Lisabona, face parte dintr-un portofoliu imobiliar deja extins în țara sa natală, care include un bloc de apartamente cu șapte etaje cu vedere spre Oceanul Atlantic, în Funchal, Madeira, unde locuiesc mama sa și fratele său mai mare Hugo, și două apartamente în Lisabona.

Sursă foto: Getty, Twitter

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!