Cristiano Ronaldo, coleg cu Ianis Hagi?! Piers Morgan a spus la ce cluburi ar fi putut juca portughezul și de ce a ales Al-Nassr

Cristiano Ronaldo Piers Morgan Campionate externe
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 09:04
Data actualizarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 09:04

Cristiano Ronaldo (37 ani) s-a transferat în Arabia Saudită, la Al Nassr, devenind astfel cel mai bine plătit fotbalist din lume. 

Plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Manchester United s-a produs după ce superstarul portughez, și-a reziliat, de comun acord, contractul cu „diavolii”. Decizia conducerii engleze a venit după interviul acordat lui Piers Morgan, în care îi critica pe șefii de pe Old Trafford, dar și pe antrenorul echipei. 

De-a lungul perioadei, jurnalistul britanic și-a arătat susținerea pe care o are față de Ronaldo, uneori negând vehement chiar și zvonurile care îl relaționau cu un transfer la Al-Nassr, apărute la începutul lunii decembrie. Piers Morgan a revenit în atenția publicului și în momentul în care portughezul a semnat, cu o replică pe care i-a dat-o în interviu. 

„Mă gândesc că dacă voiai banii, alegeai Arabia Saudită!”, i-a spus Piers Morgan lui Cristiano Ronaldo. 

Piers Morgan a vorbit despre alegerea lui Cristiano Ronaldo 

Într-un interviu acordat reporterului talkSPORT Laura Woods, Piers Morgan a dezvăluit că portuughezul ar fi fost deschis să semneze cu echipe Celtic sau Rangers doar pentru a juca în Champions League, întrebat de jurnalistă. Răspunsul britanicului nu a întârziat să apară, punctând că atacantul ar fi ales orice echipă care i-ar fi dat posibilitatea să joace în competiția supremă și să rămână în continuare la o distanță considerabilă de goluri și recorduri de Leo Messi. 

„Ronaldo ar fi mers oriunde găsea fotbal în Champions League. Știu asta sigur pentru că mi-a spus în mod repetat că vrea să își continue cariera în Champions League. Acolo are cele mai multe recorduri și vrea să și le prelungească, probabil ca Messi să nu îl prindă din urmă și să încheie ca cel mai bun din istoria fotbalului din Champions League. 

Acesta a fost factorul lui motivațional. Chiar cred că este motivat mai mult de recorduri și moștenirea pe care o face decât de bani. Are deja jumătate de miliard de lire, nu e ca și cum are nevoie de altele din Arabia Saudită. A primit un salariu incredibil pentru a construi fotbalul de pe o platformă foarte bună unde au fost învinși campionii mondiali. 

S-au schimbat câteva lucruri în ultimele luni în termenii de narativă a fotbalului din Orientul Mijlociu. A fost o Cupă Mondială incredibilă pentru regiune, în general, astfel că arată mult mai puțin nebunesc decât arăta cu șase luni în urmă, când fotbalul saudit era irelevant în fotbal”, a spus Piers Morgan conform sportskeeda.com

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!