VIDEO Cristiano Ronaldo, a doua parte a interviului | A confirmat oferta de 350 de milioane de euro și a vorbit despre Messi: ”Nu-mi e neapărat prieten”

Cristiano Ronaldo (37 de ani) i-a oferit un interviul lui Piers Morgan, în care a vorbit pe larg despre situația de la Manchester United.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Noiembrie 2022, 00:32
Data actualizarii: Vineri 18 Noiembrie 2022, 00:32
18-11-2022 00:29

Cristiano Ronaldo: ”Qatar e pregătită”

„Corect, ei trebuie să se concentreze pe asta, în toate competițiile. Toate echipele naționale, oamenii trebuie să se bucure că sunt în Qatar și, vezi tu, eu cred că va fi un turneu bun, să fiu sincer. 


Cred că Qatar e pregătită. Sunt pregătiți pentru asta, chiar dacă va fi destul de ciudat să joci un Mondial la început de sezon. Da, dar, în același sens, va fi o provocate. Simt o energie bună.

Sunt foarte optimist. Avem un antrenor fantastic și o generație de jucători buni. Abia aștept să mergem la Campionatul Mondial. Va fi dificil, foarte dificil, dar totul este posibil. Vom concura, bineînțeles, la câștigarea trofeului”, a spus Ronaldo.
18-11-2022 00:24

”Ai fi dispus să iei cina cu Leo Messi?”

„Niciodată! De ce nu? Îmi plac oamenii, îmi place să împart lucruri, să învăț lucruri. De ce nu? O s-o fac, cu siguranță. Nicio problemă! Sunt un om bun, am o inimă bună. Nu-mi place să critic oamenii, nu e felul în care”, spune Ronaldo.
18-11-2022 00:19

Cristiano Ronaldo a vorbit la superlativ despre Messi

”Am o relație bună cu el. Nu suntem neapărat prieteni, prin prieten înțeleg acel om care a fost cu tine în casă, cu care vorbești la telefon. Nu, dar e ca un coleg de echipă.

E un om pe care chiar îl respect pentru cum vorbește mereu despre mine. Chiar și soția lui și soția mea, iubita mea, se respectă și sunt amândouă din Argentina. Ce pot să spun despre Messi? Un tip grozav care a făcut lucruri grozave pentru fotbal”, spune Ronaldo.
18-11-2022 00:16

Cristiano Ronaldo, despre Sir Alex Ferguson


”N-am mai vorbit cu el de o lună, dar el e tot timpul de partea mea. Mă înțelege mereu. Știe mai bine decât oricine că acest club nu e unde merită să fie. Știe. Toată lumea știe.

Manchester United aparține fanilor, dar trebuie să știe adevărul. Infrastructura nu este bună, trebuie să o schimbe. Dacă nu, Manchester nu va fi unde a fost cu Sir Alex Ferguson”,
spune Ronaldo.
18-11-2022 00:16

”Cât de greu a fost să refuzi oferta de 350 de milioane de euro din Arabia Saudită?”

„A fost greu, a fost greu. Dar, în același timp, am crezut că sunt foarte fericit aici. Am fost capabil să marchez goluri. Încă mai cred că pot să marchez multe, multe goluri. Încă mai cred că sunt bun și capabil să ajut echipa națională și Manchester United. Vreau să văd dacă cineva de vârsta mea poate menține acest nivel. Da, în acest moment, mă simt foarte, foarte bine. Cred că voi avea un Campionat Mondial bun și sunt pregătit, fizic, mental”, a mai spus Ronaldo.

18-11-2022 00:12

Cristiano Ronaldo, despre forma sa fizică: ”Trebuie să ne adaptăm”

”Pentru mine, e o întrebare stupidă. În fiecare zi devenim mai bătrâni. Fiecare dintre noi, înțelegi? E normal! Trebuie să ne adaptăm. Nu vreau să fiu îngâmfat să spun că sunt la fel ca atunci când aveam 20 de ani. Desigur, nu!

M-am adaptat, încă joc la cel mai înalt nivel și marchez goluri, o să continui să marchez, dacă mintea mea va fi limpede și voi fi fericit”, spune Ronaldo.
18-11-2022 00:03

Cristiano Ronaldo confirmă oferta fabuloasă de 350 de milioane de euro din Arabia Saudită!

Jurnalistul Piers Morgan l-a întrebat pe Cristiano Ronaldo despre varianta apărută în presa internațională, potrivit căreia portughezul ar fi primit o ofertă fabuloasă pentru a pleca de la Manchester United.

Mai exact, lui CR7 i s-au oferit nu mai puțin de 350 de milioane de euro pentru a semna cu o echipă din Arabia Saudită, variantă confirmată chiar de portughez: ”Da, e adevărat!”.

17-11-2022 23:55

Cristiano Ronaldo: ”Crezi că am uitat să marchez goluri?”

”Crezi că am uitat să marchez goluri? Poate că nu sunt la fel de motivat, așa cum am spus, simt că lucrurile nu sunt perfecte. Motivația nu este la fel cum a fost acum câteva luni.

Nu spun că-mi trebuie o altă nouă provocare, pentru că mă concentrez pe Cupa Mondială, dar probabil că este mai bine pentru mine și pentru Manchester să încep un alt capitol”, a spus Ronaldo.
17-11-2022 23:44

Ronaldo, despre Cupa Mondială:

”Mă concentrez pe Cupa Mondială. E probabil ultima mea Cupă Mondială. Nu știu ce se va întâmpla după, așa cum ți-am spus, o s-o spun din nou, fanii vor rămâne mereu în inima mea. Sper că ei au fost de partea mea, chiar dacă o să mă întorc sau nu. Nimeni nu e perfect.

Dar nu știu, e dificil să-ți spun ce se va întâmpla după Cupa Mondială. Mă concentrez doar la Campionatul Mondial pentru echipa națională a Portugaliei”, spune Ronaldo.
17-11-2022 23:43

Ronaldo nu-i iartă nici pe patronii lui United: ”Nu le pasă de club”

"Celor din familia Glazer nu le pasă de club... sport profesionist. După cum ştiţi, Manchester este un club de marketing. Vor primi bani din marketing – sport, nu prea le pasă, după părerea mea. 

Cred că fanii ar trebui să ştie adevărul, ar trebui să ştie că jucătorii vor tot ce este mai bun pentru club. Vreau tot ce e mai bun pentru club. De aceea am venit la Manchester United”, spune Ronaldo.
17-11-2022 23:39

Cristiano Ronaldo: ”Mă simt trădat”

„Da, au încercat să mă forțeze să plec. Nu doar antrenorul, ci și 2-3 persoane din cadrul clubului, din conducere. Mă simt trădat. (n.r - Crezi că au încercat să scape de tine?) Sincer, nu ar trebui să spun asta, nu știu. Nu-mi pasă, dar oamenii trebuie să știe adevărul. M-am simțit trădat și am simțit că anumiți oameni nu m-au vrut. Nu numai sezonul acesta, ci și sezonul trecut”, a spus Ronaldo.

17-11-2022 23:39

Cristiano Ronaldo, despre meciul cu Tottenham: ”Am fost foarte, foarte, foarte, foarte dezamăgit”

”Probabil, regret că am plecat de la stadion (n.r. - Tottenham). Dar nu am simțit că are respect față de mine. Am fost foarte, foarte, foarte, foarte dezamăgit de comunicarea lui Manchester United. Ca să fiu sincer, niciodată nu am avut probleme cu vreun club, cu vreun antrenor. M-au suspendat pentru trei zile, am simțit-o din plin. A fost o rușine!”, a spus Cristiano.
17-11-2022 23:27

Cristiano Ronaldo, despre Ten Hag: ”Lucrurile nu merg bine din cauza asta”

”Am văzut multe lucruri, nu vreau să-l critic. Poate are opinii diferite față de ale mele, alege cei mai buni jucători pentru echipă, respect asta. Dar scuzele au tot timpul picioare scurte. Sunt multe lucruri care nu au sens.

Nu poți să mă ții pe bancă în meciul cu Manchester City pentru că ai respect față de cariera mea și să mă pui să joc trei minute cu Tottenham. Nu are sens! Nu o să am niciodată respect pentru el pentru că nici el nu arată respect pentru mine, de asta suntem în această situație, trebuie să fiu sincer. Lucrurile nu merg bine din cauza asta, pentru că empatia nu există.  Îmi plac oamenii care nu mint, nu-mi negociez niciodată principiile, vor rămâne intacte”,
spune Ronaldo.
17-11-2022 23:16

Cristiano Ronaldo: ”S-au întâmplat multe lucruri pe care oamenii nu le știu”

”Mi-a lăsat de înțeles că nu am avut nevoie de pre-sezon și a trebuit să-mi aștept oportunitatea. Am înțeles, nu o să-ți dau indicii, dar nu a procedat la fel cu toți jucătorii. Nu o să menționez jucătorii, dar nu a procedat la fel. 

În al doilea rând, înțeleg că este o nouă provocare, Manchester nu s-a descurcat așa de bine cum ar trebui în ultimii cinci ani, așa că el a trebuit să 'curețe casa', hai s-o spunem așa.  Dar felul în care presa face din asta un caz foarte mare este pentru că... probabil, comunicarea nu a fost cea mai bună. Dar am înțeles la început, nu am fost în pre-sezon, dar a mers mult mai departe de atât. S-au întâmplat multe lucruri pe care oamenii nu le știu. Empatia nu este bună. Nu cred că mă respectă așa cum merit. De asta, în meciul cu Tottenham, am plecat”, spune Cristiano Ronaldo.
17-11-2022 23:09

Ten Hag, luat ”la țintă” din nou: ”M-am simțit provocat. Nu sunt genul ăla de jucător”

„O să fiu sincer cu tine, e ceva ce regret că am plecat de la stadion. Probabil, sau poate nu. Este dificil să-ți spun 100%, dar hai să spunem că regret. Dar în același timp m-am simțit provocat de antrenor. Nu permit ca un antrenor să mă trimită să joc trei minute într-un meci, scuze, nu sunt genul ăla de jucător. Știu ce pot să ofer unei echipe.

Toată lumea face asta. În ultimii ani, mulți jucători au făcut asta. În acel joc, opt jucători au făcut acest lucru. Dar se vorbește doar despre 'oaia neagră', care sunt eu. Înțeleg perfect, îmi cer scuze antrenorului și pentru mine capitolul este încheiat”, spune Cristiano Ronaldo.
17-11-2022 22:55

Ronaldo: ”M-a durut pentru că mi-au pus la îndoială cuvântul”

Starul lui Manchester United a vorbit și despre momentul din pre-sezon, când a lipsit de la meciurile amicale ale echipei pentru a sta alături de fetița sa, bolnavă la acea vreme și internată într-un spital din New York. Ronaldo s-a arătat deranjat de faptul că șefii de pe Old Trafford i-au pus la îndoială cuvântul.

„Am vorbit cu conducerea lui Manchester United și a fost ca și cum nu m-ar fi crezut că ceva nu a mers bine, ceea ce m-a făcut să mă simt rău. A fost ceva ce într-adevăr m-a durut pentru că mi-au pus la îndoială cuvântul. Nu am mers în pre-sezon pentru că nu am vrut să-mi las familia. Am considerat că nu e corect să-mi las familia pentru un pre-sezon, de asta nu am mers”, spune Cristiano Ronaldo.
17-11-2022 22:55

Cristiano Ronaldo: ”De asta dau acest interviu”

”Exact, e tot timpul vinovatul, eu sunt tot timpul problema. Pare că eu sunt 'oaia neagră'. Dacă te descurci bine sau nu, tot timpul se va găsi cineva să te critice. Chiar și la echipa națională, în ultimele trei luni, așa cum ți-am spus înainte, au fost critici dure. Nu doar fotbalistic, dar și profesional, ceea ce mă surprinde foarte mult.

E ca și cum eu aș fi fost băiatul rău, ceea ce nu e adevărat. Oamenii trebuie să audă din gura mea lucrurile reale. De asta dau acest interviu, pentru că am considerat că e vremea să spun tot ce gândesc. 
Tot ce s-a spus în ultimele 4-5 luni este complet neadevărat. Nu o să spun 100%, dar 99% a fost 'gunoi'”, spune Cristiano Ronaldo.
17-11-2022 22:46

Cristiano Ronaldo: ”Eu văd fotbalul acum ca pe un 'business'

„Piers, hai să fim cinstiți. În ultimii fotbalul s-a schimbat. Eu văd fotbalul acum ca pe un 'business', ca să fiu sincer. Uneori, Georgina spune 'Nu înțeleg de ce tratează jucătorii ca pe niște bucăți de carne'.

Și spun 'Da, tot ce ai spus e adevărat'... văd fotbalul, Piers, în ultimii ani, ca pe o afacere. Văd multe, multe lucruri care mă dezamăgesc. 
Pasiunea pentru acest joc este încă intactă. Dar în același timp văd și alte lucruri”, a spus Cristiano Ronaldo.
17-11-2022 22:45

VIDEO - A doua parte a interviului acordat de Cristiano Ronaldo lui Piers Morgan

17-11-2022 22:43

Toate subiectele legate de Cristiano Ronaldo și Manchester United:

SUMAR
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies