Interviul acordat de Ronaldo le-a pus capac! Ce îi pregătesc șefii lui Manchester United portughezului, după Cupa Mondială din Qatar

Cristiano Ronaldo Erik ten Hag Manchester United Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Noiembrie 2022, 12:36
Data actualizarii: Marti 15 Noiembrie 2022, 12:36

Cristiano Ronaldo (37 de ani) ar putea fi sancționat dur pentru interviul acordat lui Piers Morgan, în care a vorbit despre tot ce se întâmplă la Manchester United.

Portughezul l-a ”taxat” și pe antrenorul Erik ten Hag, chiar dacă, inițial, părea că apele s-au liniștit după conflictul avut la meciul cu Tottenham. 

În urma declarațiilor ”fără perdea” oferite de Ronaldo, acesta va primi o amendă usturătoare, dar nu va fi singura ”pedeapsă” pe care o pregătesc șefii lui Manchester United. 

Potrivit Daily Telegraph, conducerea ”diavolilor” este de partea antrenorului Erik ten Hag și pregătește chiar o despărțire pe cale amiabilă de Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai emblematici jucători din istoria recentă a clubului.

Fragmente din interviul acordat de Cristiano Ronaldo

... despre faptul că se simte trădat: Da, au încercat să mă forțeze să plec. Nu doar antrenorul, ci și 2-3 persoane din cadrul clubului, din conducere. Mă simt trădat. (n.r - Crezi că au încercat să scape de tine?) Sincer, nu ar trebui să spun asta, nu știu. Nu-mi pasă, dar oamenii trebuie să știe adevărul. M-am simțit trădat și am simțit că anumiți oameni nu m-au vrut. Nu numai sezonul acesta, ci și sezonul trecut.

...despre Ralf Rangnick: Cum un club precum Manchester United, după ce l-a avut pe Sir Alex Ferguson, îl aducă pe Ralf Rangnick? Nu numai eu am fost surprins, ci toată lumea. Nimeni nu a înțeles. Acest om nu e nici măcar antrenor, deci cum să fie șeful lui Manchester United? Nu auzisem niciodată de el.

...despre Erik ten Hag: "Nu am respect față de el pentru că nu îmi arată respect. Dacă nu îmi arăți respect, nu te voi respecta niciodată. Dacă ai, voi avea și eu mereu respect față de tine".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!