"Credeam ca am prieteni la Real Madrid, dar acum nimeni nu-mi mai raspunde la mesaje!" Jucatorii de pe Bernabeu, pusi la zid de un fost coechipier

"Credeam ca am prieteni la Real Madrid, dar acum nimeni nu-mi mai raspunde la mesaje!" Jucatorii de pe Bernabeu, pusi la zid de un fost coechipier

Jucatorii Realului au fost aspru criticati de un fost coechipier. 

Jese Rodriguez si-a exprimat dezamagirea fata de atitudinea pe care au avut-o fostii lui coechipieri de la Real Madrid, pe care ii considera prieteni.

Atacantul de 25 de ani este un produs al Realului, a jucat pentru echipa de pe Bernabeu in perioada 2011-2016 si a reusit sa marcheze 13 goluri in 63 de aparitii. 

El a suferit o accidentare la genunchi si a avut dificultati in ceea ce priveste reintegrarea in echipa Realului. Astfel, el a cautat un nou inceput la PSG, unde a ajuns in 2016, insa de acolo a fost transferat sub forma de imprumut la Las Palmas si la Stoke.

Acum, Jese a vorbit despre relatia pe care o are cu fostii coechipieri de la Real. 

"Cand pleci de la un club iti dai seama de o multime de lucruri. Asta nu e o critica, fiecare e liber sa faca ce vrea. Am crezut ca am prieteni in vestiarul Realului, dar m-am inselat. Ei nu mai sunt prieteni, pentru ca nu-mi mai raspund la mesaje si nu m-au intrebat niciodata ce fac si cum ma simt", a spus Jese pentru AS. 

Jese Rodriguez incearca acum la PSG sa revina la forma in care era inainte de accidentarea grava suferita in perioada de la Real. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Cine va sta în carantină la intrarea în România
BRAT

Modifică setările cookies