Jese Rodriguez kylian mbappe Paris Saint-Germain Real Madrid Campionate externe

Fostul jucător de la Real Madrid și Paris Saint-Germain dezvăluie: „Mi-a zis că merge la Real!” 

Kylian Mbappe (23 ani) a semnat prelungirea contractului cu Paris Saint-Germain până în 2025. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 01 Iulie 2022, 18:10
Data actualizarii: Vineri 01 Iulie 2022, 18:11

Atacantul francez era dat ca și transferat la Real Madrid în această vară, când ar fi trebuit să i se încheie contractul cu Paris Saint-Germain. Mbappe a luat însă prin surprindere pe toată lumea cu decizia de a rămâne în Franța, fiind considerat chiar „trădător” în capitala Spaniei. 

Jese Rodriguez a dezvăluit ce a vorbit cu Kylian Mbappe: „Mi-a zis că merge la Real!” 

Jese Rodriguez (29 ani), fost jucător la Real Madrid și Paris Saint-Germain, a vorbit despre Kylian Mbappe, dezvăluind ce i-a transmis atacantul francez în momentul în care au evoluat împreună. Spaniolul a declarat în cadrul unei emisiuni de la Cadena SER că fotbalistul lui PSG i-a transmis clar că va merge la Real Madrid. 

Mai mult, atacantul care a semnat un contract cu gruparea turcă Ankaragucu, după despărțirea de Las Palmas, a punctat că presiunile politice au dus la decizia luată de Mbappe. 

„M-a surprins foarte mult decizia lui. Țineți cont că el mi-a zis că vine la Real când eu eram acolo. Nu știu de ce nu a mers, cred că din cauza presiunii din afara fotbalului, pentru un motiv politic invocat de cei din Franța. 

Cred că l-au sunat oameni care nu ar trebui să se implice în astfel de lucruri. Dacă tu ești decis și este o decizie spre binele tău, pentru că ar putea fi mai bine din punct de vedere sportiv sau din punct de vedere economic, eu aș merge la Madrid, însă el a luat decizia pe care a considerat-o”, a declarat Jese Rodriguez la emisiunea El Larguero conform Mundo Deportivo

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!