Italia

Dezvaluire SOC in cazul Cristiano Ronaldo! "Nu a fost nevoie sa-l convinga nimeni" Cand a decis portughezul sa plece de la Real Madrid

Directorul sportiv al lui Juventus a vorbit despre transferul lui Ronaldo.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Decembrie 2018, 18:36
Data actualizarii: Luni 24 Decembrie 2018, 18:53

Cristiano Ronaldo a parasit-o pe Real Madrid dupa 9 ani petrecuti pe Santiago Berbaneu si a semnat cu campioana Italiei, Juventus. Directorul sportiv al italienilor, Fabio Paratici, a explicat ca transferul portughezului a fost unul dintre cele mai usoare din cariera sa.

"Nu a fost deloc greu, pentru ca el si-a dorit sa vina la Juventus. Nu a fost nevoie sa il convinga nimeni. A luat decizia cu cateva zile inainte de finala Ligii Campionilor. A spus : Vreau sa joc doar la Juventus", a declarat Paratici pentru Sky Sports Italia.

In acel moment, cand a aflat de interesul jucatorului pentru Juventus, Paratici l-a informat pe presedintele Agnelii: "Mi-a zis ca este o operatiune complexa, ca are nevoie de doua-trei zile de gandire. Apoi m-a sunat din nou peste trei ore si mi-a spus sa demaram operatiunea", a adaugat directorul sportiv.

Transferul s-a realizat, iar Cristiano Ronaldo a plecat de la Real Madrid in schimbul a 110 milioane de euro, avand un salariu de 33 de milioane de euro pe sezon.

Modifică setările cookies