"Ce l-a omorat pe Maradona?" Zeul fotbalului, din nou pe ecranele din toata lumea! Documentarul lansat la finalul anului 

Diego Armando Maradona Argentina Campionate externe "Ce l-a omorat pe Maradona?" Zeul fotbalului, din nou pe ecranele din toata lumea! Documentarul lansat la finalul anului
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Decembrie 2020, 09:24
Data actualizarii: Joi 17 Decembrie 2020, 09:26

Diego Armando Maradona a murit la 60 de ani dupa ce a suferit un stop cardiorespirator. 

Anuntul mortii lui Maradona a venit ca o bomba pentru toata lumea. Idolul a milioane de oameni a murit la cateva saptamani dupa ce suferise o interventie chirurgicala, din cauza unui stop cardiorespirator, dupa cum asigura versiunea oficiala. Cu toate astea, moartea sa este investigata in continuare.  

Desi s-au tot facut documentare si filme despre viata lui, Discovery UK a inceput sa lucreze la inca unul, special pentru finalul de an, care se va numi: "Ce l-a omorat pe Maradona?", anunta Mundo Deportivo. 

Documentarul analizeaza decesul zeului fotbalului argentinian 'putin mai departe' de diagnosticul de stop cardiorespirator, pe care medicii l-au pus. De-a lungul filmului vor fi analizate circumstantele care au dus la moartea prematura. Viata pe care o ducea Maradona, excesele pe care le facea. 

In cadrul documentarului, vor fi intervievate oameni de stiinta din sport, medici si persoane apropiate lui Maradona, care vor vorbi despre aspectele vietii sale din afara terenului de joc, care cel mai probabil i-au afectat sanatatea. 

"Documentarul ofera o viziune unica asupra vietii lui Maradona si moartea lui, vorbind cu persoane care l-au cunoscut, l-au iubit si au lucrat cu el", a spus Sarah-Jane Cohen de la ITN Productions, cei care se ocupa de documentar. 

Documentarul ar urma sa apara pe platforma speciala Discovery incepand cu data de 28 decembrie, la o luna de la moartea lui Maradona. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!