Campionate externe

Ar fi schimbul momentului! Juventus e gata să trimită doi jucători la Manchester United, în schimbul lui Pogba

Juventus lucrează la schimbul momentulului în fotbal.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 10 Octombrie 2021, 09:57
Data actualizarii: Duminica 10 Octombrie 2021, 10:06

Fosta campioană a Italiei își dorește să îl repatrieze pe Paul Pogba, fotbalist ce a fost cedat la Manchester United în 2016, în schimbul a 100 de milioane de euro. Mijlocașul ajuns la 28 de ani poate fi obiectul unui schimb de jucători.

Juve e gata să trimită doi jucători la Manchester, în schimbul lui Pogba

Conform Goal.com, Juventus este gata să cedeze doi fotbaliști în Anglia pentru a-l repatria pe Pogba. Adrien Rabiot și Aaron Ramsey, doi fotbaliști aduși gratis de Juventus, din postura de fotbaliști liberi de contract.

Astfel, Manchester United va avea de ales dintre cei doi și Paul Pogba. Rabiot este un produs al academiei lui PSG, în timp ce Ramsey este un fotbalist cu peste 280 de meciuri în Premier League, având în palmares echipe precum Arsenal, Cardiff City și Nothingham Forrest.

Juventus vrea astfel să îl aducă pe Pogba încă din această iarnă. În vara el va deveni liber de contract și va putea semna cu oricine.

Ce spune Pogba

Pogba a vorbit deja despre o eventuală mutare în Italia. „Îmi place Torino (n.r. - râde), vorbesc mereu cu foștii mei colegi de acolo. Cu Dybala, de exemplu. Dar acum sunt în Manchester. Mai am contract până în iunie, apoi vom vedea. Vreau să dau tot ce am mai bun în acest sezon, iar ulterior voi lua o decizie”, a declarat Pogba pentru televiziunea italiană Mediaset.

215 meciuri, 28 de goluri și 49 de pase de gol a strâns Pogba pentru Manchester United. la Juventus a jucat de 178 de ori, marcând 34 de goluri și oferind 40 de pase de gol. Este membru al echipei Franței ce câștiga Cupa Mondială din Rusia.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies