Nationala

Basarab Panduru îl apără pe George Pușcaș. Argumentele fostului decar al Stelei 

Naționala României a fost la un pas de o surpriză în Germania, 1-2 la Hamburg. 

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 10 Octombrie 2021, 09:11
Data actualizarii: Duminica 10 Octombrie 2021, 09:22

Într-un meci transmis în direct de PRO TV, tricolorii au deschis rapid scorul, însă s-au văzut învinși după ce Muller a marcat golul victoriei în minutul 80.

Mirel Rădoi l-a folosit în atac pe George Pușcaș, atacant din Championship, care nu a reușit să înscrie. Totuși, deși a fost criticat pentru că a irosit câteva ocazii, Basarab Panduru îl apără și spune că el a făcut tot ce putut.

Panduru îl evidențiază pe George Pușcaș

"Puşcaş este un tânăr despre care vorbeai la Campionatul European. În acest moment este un jucător, titular al echipei naţionale, dar ca el să fie titular, înseamnă că ceilalţi au şi ei mari, mari probleme.

Intră în teren şi ce adversari are Puşcaş care vine din Championship. Mari atacanţi, mari fotbalişti, nu se descurcă cu Sule şi Rudiger. Singur vorbesc, unul singur cu cei doi. Ce a făcut el bine? S-a demarcat în lateral, stânga dreapta...că a fost tactică, că a făcut el treaba asta nu ştiu, dar mie mi-a plăcut. 

Pentru că ducându-se în lateral l-a tras pe Rudiger de cele mai multe ori, a lăsat centrul cu Sule, cel mai imobil jucător de la nemţi, unde noi pe o întoarcere a lui, pe o pasă a lui, pe centrul terenului puteam să ne ducem direct spre poartă adversă. Ce putea să facă mai mult şi nu a făcut? 

De ce nu suntem realişti? De ce nu vedem că a scos maxim pentru echipă? Ah, că nu a dat gol cu Germania, asta e problema? Că nu l-a driblat pe Rudiger cum l-a driblat Ianis..Păi Puşcaş are tehnica lui Ianis? 

Nici Ianis Hagi cu tehnica lui nu ştiai dacă îi driblează pe cei doi fundaşi, pentru că pe ăştia nu prea îi driblează nimeni. În contextul ăsta mie mi se pare că a fost foarte util", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

România - Armenia este în direct pe PRO TV, luni, de la ora 21:45.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies