ronald gavril Box Floyd Mayweather Poveștile sport.ro Box

VIDEO EXCLUSIV Planul lui Ronald Gavril. Pugilistul vrea să organizeze în România o gală de box "cu stil". "Poate vine și Floyd Mayweather"

Ronald Gavril a fost invitatul lui Andru Nenciu la emisiunea Poveștile Sport.ro, difuzată pe VOYO în fiecare luni. 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Sambata 08 Iulie 2023, 17:57
Data actualizarii: Sambata 08 Iulie 2023, 18:06

Ronald Gavril intenționează să organizeze alături de Edi Irimia, în această vară, la București, o gală impresionantă dedicată nobilei arte. 

În februarie, românul s-a impus în meciul cu americanul Khainell Wheeler, care s-a desfășurat în sala legendară Cow Palace, din San Francisco, sală în care s-au luptat nume importante ale boxului precum Muhammad Ali, Sugar Ray Robinson sau George Foreman. Gavril a cucerit centura WBC Intercontinental American.

Ronald Gavril, la Poveștile Sport.ro: "Nu e ușor să fii singur într-o altă țară și să te lupți cu cei mai buni"

Luna trecută, pugilistul stabilit în Statele Unite s-a întors în țară și a fost invitat la Poveștile Sport.ro.

„Vin după trei ani în România și nu vin cu mâna goală. E o centură WBC pe care am câștigat-o la San Francisco în luna februarie. E importantă în lumea boxului. Centura a mai avut-o românul Adrian Diaconu. WBC e aproape de titlul mondial. E nevoie de foarte multă muncă, disciplină și seriozitate. Nu cred că e vorba de sacrificiu atunci când faci ceva ce-ți place. Nu e ușor să fii singur într-o altă țară și să te lupți cu cei mai buni", a spus Gavril, care a adus în studio centura de campion.

Puștiul din Bacău ajuns în ringurile importante ale Americii. "Copiii care vin din spate au nevoie de exemple"

Gavril a provenit dintr-un leagăn al boxului, orașul Bacău, urbe care dădea la un moment dat nenumărați sportivi la loturile conduse de Relu Auraș sau de Feri Vaștag.

"Este un vis de-al meu să boxez aici, acasă. Copiii care vin din spate au nevoie de exemple. Nimic nu e imposibil prin muncă, disciplină și putere. Nu doar în box, dar și în alte sporturi: tenis, fotbal", continuă pugilistul născut în Bacău, fost component al lotului olimpic de box. 

Gavril și Edi Irimia pun la punct un show uriaș: "Roy Jones Jr. și James Toney și-au anunțat deja prezența. Poate vine și Floyd Mayweather”

Revenit în România, pugilistul care se antrenează la clubul lui Floyd Mayweather, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, și-a propus să organizeze o gală de box cu fast. Promotorul Edi Irimia îl ajută pe Ronald. Irimia e acum producător de film, iar în România a pus pe picioare la începutul anilor 2000 fenomenul Local Kombat, care a născut eroi precum Ionuț Iftimoaie, Ciprian Sora, Daniel Ghiță, Cătălin Zmărăndescu sau Cătălin Moroșanu.

"Îmi propun să organizez cea mai mare gală de box care a fost vreodată în românia, cu un titlu european sau mondial pe masă. Vreau să aduc cel puțin pentru câteva zile legendele boxului american. Roy Jones Jr. și James Toney și-au anunțat deja prezența. Poate vine și Floyd Mayweather”, a mai spus Ronald Gavril, la Poveștile Sport.ro.

VIDEO Ronald Gavril, invitat la Poveștile Sport.ro (emisiunea integrală)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!