VIDEO Victorie uriașă pentru Ronald Gavril în sala în care s-a bătut Muhammad Ali! A câștigat WBC Intercontinental American! Prima reacție a românului

ronald gavril WBC Intercontinental American Sporturi
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 19 Februarie 2023, 10:03
Data actualizarii: Duminica 19 Februarie 2023, 10:04

Ronald Gavril (36 ani) a câștigat un trofeu important și este la un meci de titlul mondial. 

Românul s-a impus în meciul cu americanul Khainell Wheeler, care s-a desfășurat în sala legendară Cow Palace, din San Francisco, sală în care s-au luptat nume importante ale boxului precum Muhammad Ali, Sugar Ray Robinson sau George Foreman.

Ce a spus Ronald Gavril după victoria obținută 

Meciul românului a fost transmis pe pagina sa de Facebook, astfel încât fanii acestuia din țară să îl poată urmări. Gavril a câștigat la decizia juriului.

„Este oficial! Am făcut-o! Sunt acum campionul  WBC Intercontinental American și am adus gloria în România! Vă mulțumesc tuturor fanilor mei pentru susținerea neobosită! Această victorie este dedicată fiecăruia dintre voi și împreună am făcut istorie! 

Sunt în culmea fericirii să aduc centura WBC Intercontinental American și prestigiul WBC înapoi acasă, în România. Această victorie este un semnal puternic că boxul nostru este puternic și talentat și sunt onorat să reprezint țara mea cu mândrie pe scena mondială.

A fost un meci epic și intens, dar am dat tot ce am mai bun și am ieșit învingător! Această victorie este un moment definitoriu al carierei mele și un semnal clar că munca și dedicarea aduc rezultate.

Vă mulțumesc din nou tuturor celor care au urmărit transmisiunea live pe pagina mea de Facebook. Susținerea voastră este vitală pentru mine și împreună am făcut această victorie posibilă!  Să sărbătorim această victorie senzațională și să ne pregătim pentru realizări și mai mari în boxul nostru din România!”, a scris Gavril pe Facebook. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!