Floyd Mayweather Box Box Floyd Mayweather n-a mai facut niciodata asta cu o femeie! Cum isi trateaza legendarul boxer noua iubita

SPECIAL | Floyd Mayweather, boxerul fără tată. Trista poveste a relației dintre "Money" și părintele său

Cele mai tari meciuri din istoria nobilei arte sunt difuzate în fiecare week-end pe Pro Arena și VOYO. 

Alexandru Ganci
Data publicarii: Joi 11 Mai 2023, 10:23
Data actualizarii: Joi 11 Mai 2023, 10:49

Gloria se contruiește în familie. Mai ales că nu știm încă dacă performanța este născută sau construită. 

Dar când ai doi unchi campioni mondiali și un tată care a făcut o întreagă generație să tremure, probabil că ai tot ce îți trebuie pentru a fi un mare campion. Sau așa ar trebui! Nu și când te numești Floyd Mayweather jr.

  • Floyd Mayweather n-a mai facut niciodata asta cu o femeie! Cum isi trateaza legendarul boxer noua iubita

Încă din copilărie micul Floyd a învățat să boxeze, era distracția sa favorită, mai ales că singurele activități împărtășite cu tatal sau erau legate de box. Floyd senior avea o viață foarte complicată, iar fiul său nu beneficia prea mult de timpul liber al tatălui său, care era aproape inexistent. 

În prima parte a copilăriei Floyd a învățat să boxeze și să o asculte pe mama sa, tatăl său era o prezență rară, dar după ce a renunțat la box împușcat în picior de o rudă, pentru că în familia Mayweather așa se rezolvau disputele, a început să fie mai interesat de antrenamentul fiului său. 

Lucrurile au mers bine până în momentul în care Floyd senior a rămas fără bani, iar cea mai simplă soluție a fost sa vândă droguri, activitate la care s-a dovedit a fi un amator, pentru ca a fost prins repede și trimis la închisoare pentru aproape cinci ani.

Rămas fără tata și antrenor, Floyd junior și-a continuat însă visul, cu speranța ca într-o bună zi tatăl său va fi din nou alături de el în ring. Dar visul nu a funcționat, tatăl său a rămas mereu o prezență rară, dar gălăgioasă în viața sa.

După un scandal de trei ani început de un joc de Monopoly, în 2001 Floyd senior a pășit alături de fiul său în ring. Era meciul împotriva lui Diego Corrales. Doar că liniștea din familie a dispărut la fel de repede precum se deplasau cei doi în ring.

Împăcarea nu a durat prea mult, iar după o ceartă cumplită care a făcut și obiectul unui reality show, cei doi Floyd s-au despărțit din nou.

Floyd a rămas până la sfârșitul carierei... boxerul fără tată. 

CITEȘTE ȘI: Cum a distrus Floyd visul unui mexican

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!