VIDEO Anamaria Prodan, apariție publică alături de Ronald Gavril la premiera filmului în care joacă! Ce au spus cei doi 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Februarie 2024, 21:56
Data actualizarii: Marti 06 Februarie 2024, 21:57

Anamaria Prodan (51 ani) și-a făcut debutul în cinematografie și s-a prezentat la premieră alături de noul său partener, Ronald Gavril. 

Impresarul joacă rolul principal în filmul „Complotul bonelor”, care se vede în cinematografele din toată țara. Anamaria Prodan a mers la premiera din București a filmului însoțită de Ronald Gavril, noul său iubit, iar acolo a vorbit despre prima apariție publică în calitate de cuplu. 

„Emoții duble, clar emoții duble că vă uitați voi așa la noi și e firesc, e normal. A venit momentul să ieșim. Eu zic că a fost ok, că este un film de familie, pentru copii, unde lumea se poate relaxa fără să audă vulgarități, înjurături sau mai știu eu ce violență. 

Mi-aș dori ca Ronald să vină cu un suflu nou și să relanseze boxul profesionist românesc”, a declarat Anammaria Prodan.  

Anamaria Prodan ar face un film despre viața lui Nicolae Stanciu 

Totodată, agentul a vorbit și despre fotbalistul său, Nicolae Stanciu, când a fost întrebată despre povestea cărui jucător ar face un film. Anamaria Prodan și căpitanul naționalei colaborează de foarte mulți ani, iar impresarul a luat parte la transferurile majore din cariera mijlocașului. 

„După povestea lui Stanciu pentru că a pornit de foarte jos, a avut foarte multe accidentări și totuși este numărul 1”, a spus impresarul. 

Ronald Gavril vrea să readucă boxul în atenția românilor cu ajutorul Anamariei Prodan 

Ronald Gavril a vorbit despre planurile pe care le are alături de Anamaria Prodan, arătându-se încrezător că împreună pot face lucruri importante pentru boxul românesc. 

„Mă gândesc la o gală de foarte mult timp, e un vis de ale mele să organizez în România un eveniment mare de box pentru a promova sportul și pentru a motiva tinerii din România. Se îmbină foarte bine boxul cu fotbalul. 

Se știe că boxul este un sport foarte dur, dar e un sport cu lupta a două inteligențe dacă stăm și ne gândim și cred că în box trebuie să ai o inteligență foarte bună și să gândești fiecare pas pe care îl faci. 

Ana se pricepe foarte bine în fotbal, cred că va fi foarte ușor pentru ea să lucreze și în box. Ne gândim, putem face lucruri frumoase pentru sportul românesc împreună, în special pentru box”, a spus sportivul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!