Mike Tyson a fost programat să devină boxer prin ședințe de hipnoză. Cum s-a transformat în "cel mai periculos om în viață"

Mike Tyson Mike Tyson sedinte de hipnoza tyson Box
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 16:44
Data actualizarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 16:44

Povestea primului titlu câștigat de Tyson la 20 de ani si experiența sa alături de Cus D’Amato o puteți vedea sâmbăta seara de la ora 22:00, pe Pro Arena, la Box Mania.

Mike Tyson este unul dintre cei mai mari boxeri ai tuturor timpurilor și, în același timp, unul dintre cei mai controversați.

Scandalul de zilele trecute ne arată faptul că oamenii nu par să înțeleagă modul în care funcționează mintea lui Iron Mike și experiențele de viață prin care a ajuns să fie considerat cel mai periculos om în viață.

  • Sunt pe cale sa revin! Ultimul VIDEO cu Mike Tyson arata forma de invidiat in care se afla la 53 de ani

Este extrem de puțin cunoscut faptul că Tyson a fost format încă de la 13-14 ani să devină o fiară în ring cu ajutorul unor ședințe de hipnoză, coordonate de antrenorul și tatăl său adoptiv, Cus D’Amato.

Cum s-a transformat Mike Tyson în "cel mai periculos om în viață"

“Cus mă ducea la un hipnoterapeut, de altfel și el era hipnoterapeut și lucram tot felul de tehnici mentale care să mă ducă în starea de luptă, 'vei fi un animal feroce, vei lucra cu ambele brațe la corp” și alte lucruri asemănătoare, încă de cand eram mic”, a decalarat Tyson intr-un interviu cu Joe Rogan.

Tot el a adaugat ca moartea lui Cus D’Amato l-a lasat fara “cheia” necesara ca sa inchida programarea psihologica, asa ca toata viata sa a incercat sa gaseasca singur solutia prin terapii conventionale sau prin altele mai putin conventionale, cum ar fi sedintele cu DMT.

Povestea primului titlu castigat de Tyson la doar douazeci de ani si experienta sa alaturi de Cus D’Amato o puteti vedea sambata seara de la ora 22, pe Pro Arena, la Box Mania.

Articol de Alexandru GANCI

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!