Stiri

VIDEO Imaginile cu Mike Tyson care au făcut înconjurul lumii! Enervat de un pasager din avion, boxerul l-a luat la pumni 

Mike Tyson a fost implicat într-un incident violent într-un avion care zbura de la San Francisco la Florida.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Aprilie 2022, 19:42
Data actualizarii: Joi 21 Aprilie 2022, 19:47

Potrivit detaliilor obținute de la pasageri și din filmările publicate apărute pe internet, fostul boxer s-ar fi enervat pe un bărbat pe care l-ar fi rugat să înceteze cu vorba și cu glumele, că altfel "îl bate".

Tyson a fost provocat de respectivul pasager, despre care s-a aflat că se afla în stare de ebrietate, iar la un moment dat și-a pierdut cumpătul și l-a luat la pumni.

Mike Tyson, noi destăinuiri despre viața și cariera sa

Invitat la podcastul Club Shay Shay, al fostului jucător din NFL, Shannon Sharp, Mike Tyson (55 ani) a vorbit despre cariera sa de boxer, care crede că nu ar fi fost atât de prolifică dacă mama sa nu ar fi încetat din viață când luptătorul avea doar 16 ani. 

"Unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat a fost că mama a murit, pentru că mama a avut grijă de mine ca de un copil. Nu aș fi intrat niciodată în lupte de stradă, nu m-aș fi apărat niciodată", a declarat Mike Tyson. 

Rămas fără mamă la doar 16 ani, acesta a intrat în custodia lui Cus D'Amato, omul care îl antrena atunci pe cel supranumit „Iron Mike”. 

Modifică setările cookies